BILDER FRA JARDARRENNET.

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 3. Feb 2007

Og her er link til resultatene fra rennet : http://idrett.speaker.no/downloads/163428/docs/Resultatliste_Jardarrennet_2007.pdf        

 

 

 

Vi var 11 løpere fra Driv og 2 fra Enebakk som var samlet i Sørkedalen denne flotte lørdagen, i strålende sol og reneste påskeværet!

 

 

 

Andreas og Eirik.Bilder fra mobil går helt fint :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegard, Magnus, Brage og Tilde.

Henrik Engerholm var førstemann ut. Han gikk et gnistrende løp og endte på en flott 4. plass i dag - gratulerer! Eivind Skaug var blitt frisk, og kunne endelig gå renn igjen - nå gjelder det å holde seg frisk fremover, Eivind! Heidi og Martine fikk 2. og 4. plass i dag- godt gjort etter en tøff treningsuke med treninger hver dag. Martine mente nok hun skulle hatt litt mer krefter på slettene - men vi gleder oss til å følge dere på hovedlandsrennet etterhvert. Henrik Bakke endte på en delt 8. plass i dag - også han bygger form til hovedlandsrennet i disse dager og trener hardt.

Brage Celius gikk seg inn til en fin 14. plass i dag og var rimelig godt fornøyd med rennet sitt. Og det har han grunn til. I gutter 13. år stilte Eirik og Andreas, og begge to gikk seg fint inn; Eirik til 4. plass og Andreas til 10. plass. Meget bra gutter! Jonas Bakke føyk av gårde i sporet i dag og i en klasse med 37 startende endte han på en flott 8. plass - gratulerer Jonas. Tilde Waltoft gikk sitt første renn i år - veldig bra Tilde!

Magnus Aarvold, som var litt slapp i formen før start i dag, tok 1. plassen i sin klasse - gratulerer Magnus (og det var en fin lurestrategi)! Sist ut i dag var Vegard Ek Hagen og Trygve Waltoft - begge føyk gjennom løypa og gav alt - kjempeflott!

Til slutt en takk til "støtteapparatet" - trenere og smørere - dere gjør en flott innsats for løperne våre!

Mvh Unn.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.