VANGEN TUR MED SKIGRUPPA

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 23. Nov 2006

 
Skigruppa

 

 

Fredag 20.9.06 pakket vi bagene våre, og var klare for å ha en hel helg med trening. Vi var kjempeglade for at trenerne hadde arrangert treningshelg på Vangen for oss.

 

Gruppe 3 (9.klasse og oppover.) skulle løpe helt fra Clausen og inn til Vangen (13km.) Trenere: Ole Morten Weng og Richard Bakke. Gruppe 2 (5. – 8. klasse.) skulle kjøre ett lite stykke først, inn til Svartholsveien, og løpe derfra, (6km.) noen kunne eventuelt velge å løpe fra Bysætermåsan (3km.) Trenere: Henning Hagen, Sturla Kaasa, Odd Solhaug, Vidar og Kristine Jacobsen. Dette var første økt av totalt 3 økter.

 

 Lørdag morgen etter frokost var det klart for andre økt. Den gikk til toppen av Tonekollen(368m.o.h.) Det var gjørmete og glatt å løpe. På hjemveien var det en uheldig utøver som gled og brakk armen. Da vi kom tilbake til Vangen var det en pause på noen timer, før det var lunch.

 

Så var det tid for tredje økt. Den gikk hjemover. Da kunne vi velge om vi ville løpe fra Vangen til Clausen (13km), fra Vangen til Bysætermåsan (3km) eller fra Bysætermåsan til Clausen (10km.)

 

Da vi kom hjem var nok alle glade for å få en liten hvil, om enn ikke så lang. For allerede neste dag var det rulleskitrening her hjemme.

 

Vi vil på vegne av Skigruppa gjerne takke Frank og Roy for et flott opphold og KJEMPEGOD mat!

 

 

Brage Celius og Vegard Jacobsen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.