Fotballgruppas koronavettregler pr.11.mai

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 10. Mai 2020

Fotballgruppas Koronavettregler pr.11.mai 2020 

 

1.Treningene må følge NFFs retningslinjer og koronavettreglene. 

2.Organiserte treninger er frivillig å delta på. 

3.For de lagene som ønsker å sette i gang treninger skal tilbudet gis til samtlige spillere på laget.

4.God planlegging er avgjørende for gjennomføring av økta. 

5.Alle som møter til organisert trening, skal være symptomfrie og friske.

6.Det er tillatt med maksimalt 40 personer på Mjær stadion. Maksimalt 15 personer på Drivplassen Dette skal overholdes og evt brudd på disse reglene kan føre til umiddelbar nedstengning av anleggene.  

7.Det skal være minimum 1 meter avstand mellom hver spiller til enhver tid, og maksimalt 20 personer i hver gruppe. Dette gjelder også ved oppmøte og inndeling i grupper. Hver gruppe skal ha en voksenperson tilstede, slik blir hver gruppe 19 spillere + 1 voksen.

8. Dette gjelder for keepere: Kun keeper kan ta på ballen med hendene. Maks to spillere (keepere) per gruppe (+ eventuell keepertrener) kan ta på ballene gjennom hele økta, gitt at de bruker egne keeperhansker. Eventuelle keepere må bruke egne keeperhansker – og keeperen kan verken spytte i hanskene eller ta seg i ansiktet før, under eller etter aktiviteten.

Dette åpner for at det kan gjennomføres avslutningsøvelser – men igjen, kun keeperne som kan ta ballen i henda.  

 

9.Er det ikke nok voksenpersoner tilgjengelig i lagets trenerteam, så må foreldre eller andre ressurser hentes inn av det enkelte trenerteam/lag.

10.Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillere kjemper om ballen eller på annen måte er i fysisk kontakt med hverandre.

11.Spillere skal ikke ta på ballen med hendene. Ballen skal heller ikke heades.

12.Kjegler og annet utstyr skal håndteres av ansvarlig voksen gjennom hele aktiviteten.

13.Husk at ballen og utstyrer en mulig smittekilde og må rengjøres med såpe og vann før og etter bruk av ansvarlig trenerteam.

14.Det vil ikke under noen omstendigheter være tillatt å låne/ låne ut utstyr til egentrening eller uorganisert aktivitet 

 

 

15.Kun en trener/voksenperson får gå inn i driftsbygg for å hente evt utstyr. Driftsbygget skal til enhver tid være låst utenom henting av utstyret. 

16.Det vil være tilgang på antibac-flasker i utstyrsbod. Husk å sett på plass etter bruk!

17.Garderoberog toaletter kan ikke benyttes, da driftsbygget er stengt.

18.Husk gode hygienerutiner!

 

 

 

Treningstidene er tilpasset slik at lag ikke "møtes" og overlapper hverandre. 

  • Trening 16.30-18.00 
  • Pause    18.00-18.15  
  • Trening 18.15-19.45
  • Pause   19.45-20.00 
  • Trening 20.00-21.30 

 

Dette for å unngå ansamling på og rundt banen.

 

Fotballgruppa er tydelig overfor sine trenere, ledere og spillere at alle som bevisst ikke retter seg etter disse retningslinjene ikke får lov å delta på organisert trening. 

Ved gjentagende brudd på disse retningslinjene forbeholder fotballgruppa seg retten til å stenge anleggene.  

Forøvrig vil vi følge myndighetenes retningslinjer, samt koronavettreglene utstedt fra NFF.


Driv IL Fotball 


0 Kommentar

TINE Fotballskole 2020 - info og påmelding

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Mar 2020

Driv IL arrangerer TINE fotballskole for 9. året på rad og i år tar vi arrangementet et steg videre og introduserer gratis lunsj til alle deltagerne! 

Årets TINE fotballskole går av stabelen uken før skolestart, 10-13 august hver dag kl.10.00-14.00. Fotballskolen koster kr.1265,- og i prisen inngår sekk, t-skjorte, drikkeflaske, fotball, drikke fra Tine hver dag, diplom, is og pølsefest siste dagen. Nytt av året er at alle deltagerne i år får servert lunsj alle dager! Det blir også servert frukt og grønt hver dag. Vi har plass til 100 deltakere. Historisk sett er fotballskolen fullbooket lenge før fristen, så det lønner seg å være tidlig ute. Påmeldingsfristen er 21 juni. 

Link til påmelding: https://www.deltager.no/driv_il_tine_fotballskole_2020_10082020#init  

Dyktige instruktører fra juniorlaget og A-laget er årets trenere og veiledere. 

For spørsmål kontakt sportslig leder for fotballskolen 

Mads Randem

Tlf.95967066

mail: fotball@driv-il.no 


0 Kommentar

Supersøndag 8.mars - A-laget og J05/06 i aksjon på Mjær stadion

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Mar 2020

Søndag spiller A-laget årets første hjemmekamp i det som blir en travel mars-måned. 4 treningskamper skal gjennomføres i tillegg til trening før seriestart 2.påskedag. (Arkivfoto: Bjørn Mikkelsen, Enebakk Avis)  

Med unntak av et par reisende og et par skader mønstrer Randem en slagkraftig tropp. Et par nye fjes er det også, blant annet får Theo Jørgensen konkurranse av nykommer Sigurd Johansen Dynna. Simen Nordhagen har også gjort comeback denne vinteren og får sin re-debut i dag.   

Søndagens motstander er divisjons-kollega, Tune IL og avspark er kl.14.00 på Mjær stadion. 

Tett etterfulgt av A-lagsgutta skal J05/06 i aksjon. Jentene tar i mot Drøbak/Frogn til treningskamp og med noen få unntak er de fleste av jentene friske og raske. 

Hele Bråtenstua vil være åpen, som kiosk og varmestue.

Noen av jentene som vil være i aksjon for 05/06 søndag. (Foto: Henning Stubberud) 

Hele Bråtenstua vil være åpen, som kiosk og varmestue. 


0 Kommentar

Årets første treningskamp for A-laget lørdag 25.1

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 25. Jan 2020

I dag starter oppkjøringen til en ny sesong og Nesodden venter i årets første test for A-laget. Kampen spilles på Berger kunstgress og starter kl.15.00. (Foto: Magne Berg) 

Helgekamp vinterstid er ofte krasj for mange av spillerne, så også denne helgen. Flere sentrale spillere mangler, men heldigvis står det unge og dyktige gutter og banker på døra. Vetle Basma er akkurat tilbake i trening etter et lengre skadeopphold, men spares til dagens kamp. Noen jobber og en håndfull befinner seg til fjells. 

A-lagsteamet har med seg følgende tropp. 

Theo Jørgensen, Eirik Sørsdal, Marius Nyquist, Stein Arild Degrum, Vemund Garden, Waleed Ul-Haq, Mathias Hov, Marius Skøyum, Matas Jakubonas, Mats Haug, Sander Røkeness, Christer Finnerud, Leon Sanne Sandin. 

Etter rapportene kommer også Nesodden med et ungt lag. Været er bra, banen er strålende og alt ligger tilrette for en fin dag for fotball. 


0 Kommentar

Driv-jenter tatt ut på regionslaget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 25. Jan 2020

Flere av Drivs spillere på J05/06-laget har imponert på sone- og kretstrening i høst og vinter. Nå er 4 av disse tatt ut på regionslaget og fredag spilte to av de sin første kamp sammen med kretsens beste spillere. (Fra venstre, Marie Svenningsen, Tuva Stubberud, Sarah Stabbetorp og Betina Holm) 

Mosse-laget, Ekholt Ballklubb er et av to lag som representerer kretsen i det som heter regionsserien. Denne serien består av sammensatte lag av de beste spillerne i hele regionen, NFF Østfold, NFF Oslo og NFF Akershus. 

Ekholt, sammen med Trosvik samler de beste jentene i hele kretsen for å gi de en trening- og kamparena å strekke seg etter. Dette er et tilbud utenom alminnelig seriespill i egen klubb og jentene behøver ikke melde overgang. Etter flere treninger gjennom sone og krets har nå 4 av Drivs jenter blitt plukket ut til å være med på regionslaget. 

Utenom langtidsskadde, Marie Svenningsen, så trente de 3 andre sin første økt sist mandag og fredag spilte Sarah Stabbetorp hele kampen, mens Betina Holm fikk en omgang i den første kampen mot Kolbotn. Jentenes hovedtrener, Henning Stubberud, har nå også har fått en assisterende rolle på regionslaget og kunne melde om at jentene klarte seg veldig godt i deres første kamp. Ekholt vant forøvrig 4-2. 

Ekholts hovedtrener er Lars Erik Elven. Han har tidligere hatt flere ulike verv i eliteserieklubben, Sarpsborg 08 og har lang erfaring. 

Drivs trenerteamet har gjort en fremragende jobb med jentene i flere år. Det er veldig moro, først og fremst for jentene, at de nå får flere muligheter til å utfordre seg mot tøffere motstand i flere kretser. 

Driv IL ønsker jentene lykke til!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline