Årets første treningskamp for A-laget lørdag 25.1

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 25. Jan 2020

I dag starter oppkjøringen til en ny sesong og Nesodden venter i årets første test for A-laget. Kampen spilles på Berger kunstgress og starter kl.15.00. (Foto: Magne Berg) 

Helgekamp vinterstid er ofte krasj for mange av spillerne, så også denne helgen. Flere sentrale spillere mangler, men heldigvis står det unge og dyktige gutter og banker på døra. Vetle Basma er akkurat tilbake i trening etter et lengre skadeopphold, men spares til dagens kamp. Noen jobber og en håndfull befinner seg til fjells. 

A-lagsteamet har med seg følgende tropp. 

Theo Jørgensen, Eirik Sørsdal, Marius Nyquist, Stein Arild Degrum, Vemund Garden, Waleed Ul-Haq, Mathias Hov, Marius Skøyum, Matas Jakubonas, Mats Haug, Sander Røkeness, Christer Finnerud, Leon Sanne Sandin. 

Etter rapportene kommer også Nesodden med et ungt lag. Været er bra, banen er strålende og alt ligger tilrette for en fin dag for fotball. 


0 Kommentar

Driv-jenter tatt ut på regionslaget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 25. Jan 2020

Flere av Drivs spillere på J05/06-laget har imponert på sone- og kretstrening i høst og vinter. Nå er 4 av disse tatt ut på regionslaget og fredag spilte to av de sin første kamp sammen med kretsens beste spillere. (Fra venstre, Marie Svenningsen, Tuva Stubberud, Sarah Stabbetorp og Betina Holm) 

Mosse-laget, Ekholt Ballklubb er et av to lag som representerer kretsen i det som heter regionsserien. Denne serien består av sammensatte lag av de beste spillerne i hele regionen, NFF Østfold, NFF Oslo og NFF Akershus. 

Ekholt, sammen med Trosvik samler de beste jentene i hele kretsen for å gi de en trening- og kamparena å strekke seg etter. Dette er et tilbud utenom alminnelig seriespill i egen klubb og jentene behøver ikke melde overgang. Etter flere treninger gjennom sone og krets har nå 4 av Drivs jenter blitt plukket ut til å være med på regionslaget. 

Utenom langtidsskadde, Marie Svenningsen, så trente de 3 andre sin første økt sist mandag og fredag spilte Sarah Stabbetorp hele kampen, mens Betina Holm fikk en omgang i den første kampen mot Kolbotn. Jentenes hovedtrener, Henning Stubberud, har nå også har fått en assisterende rolle på regionslaget og kunne melde om at jentene klarte seg veldig godt i deres første kamp. Ekholt vant forøvrig 4-2. 

Ekholts hovedtrener er Lars Erik Elven. Han har tidligere hatt flere ulike verv i eliteserieklubben, Sarpsborg 08 og har lang erfaring. 

Drivs trenerteamet har gjort en fremragende jobb med jentene i flere år. Det er veldig moro, først og fremst for jentene, at de nå får flere muligheter til å utfordre seg mot tøffere motstand i flere kretser. 

Driv IL ønsker jentene lykke til!0 Kommentar

Driv IL G19 åpner for prøvespill i november og desember

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Nov 2019

Driv ILs juniorlag har i november og desember åpne treninger og ønsker interesserte spillere velkommen til prøvetrening. 

VIKTIG! Alle spillere må avklare prøvespill med egen klubb.

Vi har ikke lov til å la spillere delta på trening med oss før spillerens klubb har gitt oss skriftlig tillatelse. 

NB: Spillerens forsikring gjelder også kun når vi har fått skriftlig tillatelse.


Ved interesse kontakt en av trenerne 

Kenneth Røkeness: kenneth.rokeness@yahoo.com

Bjørn Ivar Stubberud: ivar-stu@online.no

Vetle Halvorsen: vetle@oslosats.no


For spørsmål kontakt sportslig leder 

Mads Randem: fotball@driv-il.no 


Driv IL Fotball 0 Kommentar

Mål i siste spilleminutt avgjorde semifinalen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 7. Okt 2019

(Hafslund-Driv 3-2) En tett og jevn semifinale ble avgjort i siste spilleminutt. Sarpingene knep seieren og er dermed klare for finale i KM. (Arkivfoto: Bjørn Mikkelsen, Enebakk Avis) 

Hjemmelaget tok tidlig føringen. Et hjørnespark finner en umarkert Håkon Andersen, som stanger inn 1-0 etter passivt forsvarsspill fra blåtrøyene. Hafslund var det førende laget gjennom store deler av omgangen, og kommer til flere farligheter. Bortelaget justerer seg noe og var til å kjenne igjen den siste halvdelen av første omgang. 

Halvtimen er passert da et godt ettertrykk gir resultat. Et innlegg fra Finnerud treffer hodet på Nyquist som elegant stusser inn utligningen. Samme mann er på farten like før pausen. Nyquist drar seg inn i boksen, felles og får et korrekt straffespark. Benjamin Røkeness er sikkerheten og setter straffen iskaldt midt i målet. 

Ved sidebytte har Driv grepet om kampen. 

2.omgangen blir en lang forsvarskamp. Et energiløst bortelag sliter med å komme i presset, men Hafslund er upresise på siste tredjedelen. Blåtrøyenes reservekeeper, Mathias Hov, stod for anledningen er glitrende kamp mellom stengene. 

Etter timen spilt bør gjestene øke ledelsen. Nyquist spilles fri, men avslutningen går til side for mål. 

Med ti minutter igjen kommer utligningen. Ballen lempes inn i feltet og Joakim Karlsen kan upresset sette ballen i mål. Samme mann blir den store helten for hjemmelaget i det 90.spilleminutt. Alene med Mathias Hov setter Karlsen inn den avgjørende scoringen, til tross for at Matta får et bein på¨avslutningen. 

Driv forsøker å svare, men det ebber ut med hjemmeseier og Hafslund er klare for finalen i årets KM. 

Sesongen har uansett vært en suksess for blåtrøyene, som suverene seriemestere rykker opp og er klare for neste års 6.divisjon. Kampfakta:

Hafslund-Driv 3-2 (1-2)

Hafslund stadion, ca 30 tilskuere 

Laget: (4-3-3) Mathias Hov - Stein Arild Degrum, Stian Skøyum, Anders Grøholt, Waleed Ul-Haq - Eirik Sørsdal, Benjamin Røkeness, Jonas Hov - Christer Finnerud, Marius Nyquist, Vemund Garden. 

Innbyttere: Fredrik Skøyum, Joachim Flåten, Sean Olsen   

 


1-0 Hafslund 6 min

1-1 Nyquist 31 min (Finnerud)

1-2 Røkeness 43 min

2-2 Hafslund 81 min

3-2 Hafslund 89 min


Driv IL Fotball 


0 Kommentar

Seriemester og opprykk - Nå er A-laget klar for semifinale i KM

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 28. Sep 2019

Etter seriemesterskap og opprykk skal det nå avgjøres hvem som blir kretsmester i 2019. I oktober møter våre gutter Hafslund i semifinalen. (Arkivfoto: Magne Berg) 

Samtlige seriemestere i hver av avdeling skal spille om kretsmesterskapet. Først spilles semifinaler mellom de nevnte lagene, i tillegg møtes Lisleby 2-Sprint Jeløy 3 i den andre semifinalen. Hafslund har vært tilnærmet like suveren som A-laget i år. 12 seiere, 1 uavgjort og kun 1 tap, sørget for seriemesterskapet, men ble fulgt til døra av rivalen Ise. 

Sarpsborglaget, Hafslund scoret imponerende 71 mål og slapp kun inn 18 igjennom hele sesongen. 

Vinnerne av de to semifinalene møtes i finalen hvor vinneren står igjen som kretsmester 2019. 

Semifinalen mot Hafslund spilles etter all sannsynlighet onsdag 9.oktober på Hafslund stadion. 


Driv IL Fotball 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline