TINE Fotballskole 2020 - info og påmelding

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Mar 2020

Driv IL arrangerer TINE fotballskole for 9. året på rad og i år tar vi arrangementet et steg videre og introduserer gratis lunsj til alle deltagerne! 

Årets TINE fotballskole går av stabelen uken før skolestart, 10-13 august hver dag kl.10.00-14.00. Fotballskolen koster kr.1265,- og i prisen inngår sekk, t-skjorte, drikkeflaske, fotball, drikke fra Tine hver dag, diplom, is og pølsefest siste dagen. Nytt av året er at alle deltagerne i år får servert lunsj alle dager! Det blir også servert frukt og grønt hver dag. Vi har plass til 100 deltakere. Historisk sett er fotballskolen fullbooket lenge før fristen, så det lønner seg å være tidlig ute. Påmeldingsfristen er 21 juni. 

Link til påmelding: https://www.deltager.no/driv_il_tine_fotballskole_2020_10082020#init  

Dyktige instruktører fra juniorlaget og A-laget er årets trenere og veiledere. 

For spørsmål kontakt sportslig leder for fotballskolen 

Mads Randem

Tlf.95967066

mail: fotball@driv-il.no 


0 Kommentar

Supersøndag 8.mars - A-laget og J05/06 i aksjon på Mjær stadion

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Mar 2020

Søndag spiller A-laget årets første hjemmekamp i det som blir en travel mars-måned. 4 treningskamper skal gjennomføres i tillegg til trening før seriestart 2.påskedag. (Arkivfoto: Bjørn Mikkelsen, Enebakk Avis)  

Med unntak av et par reisende og et par skader mønstrer Randem en slagkraftig tropp. Et par nye fjes er det også, blant annet får Theo Jørgensen konkurranse av nykommer Sigurd Johansen Dynna. Simen Nordhagen har også gjort comeback denne vinteren og får sin re-debut i dag.   

Søndagens motstander er divisjons-kollega, Tune IL og avspark er kl.14.00 på Mjær stadion. 

Tett etterfulgt av A-lagsgutta skal J05/06 i aksjon. Jentene tar i mot Drøbak/Frogn til treningskamp og med noen få unntak er de fleste av jentene friske og raske. 

Hele Bråtenstua vil være åpen, som kiosk og varmestue.

Noen av jentene som vil være i aksjon for 05/06 søndag. (Foto: Henning Stubberud) 

Hele Bråtenstua vil være åpen, som kiosk og varmestue. 


0 Kommentar

Årets første treningskamp for A-laget lørdag 25.1

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 25. Jan 2020

I dag starter oppkjøringen til en ny sesong og Nesodden venter i årets første test for A-laget. Kampen spilles på Berger kunstgress og starter kl.15.00. (Foto: Magne Berg) 

Helgekamp vinterstid er ofte krasj for mange av spillerne, så også denne helgen. Flere sentrale spillere mangler, men heldigvis står det unge og dyktige gutter og banker på døra. Vetle Basma er akkurat tilbake i trening etter et lengre skadeopphold, men spares til dagens kamp. Noen jobber og en håndfull befinner seg til fjells. 

A-lagsteamet har med seg følgende tropp. 

Theo Jørgensen, Eirik Sørsdal, Marius Nyquist, Stein Arild Degrum, Vemund Garden, Waleed Ul-Haq, Mathias Hov, Marius Skøyum, Matas Jakubonas, Mats Haug, Sander Røkeness, Christer Finnerud, Leon Sanne Sandin. 

Etter rapportene kommer også Nesodden med et ungt lag. Været er bra, banen er strålende og alt ligger tilrette for en fin dag for fotball. 


0 Kommentar

Driv-jenter tatt ut på regionslaget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 25. Jan 2020

Flere av Drivs spillere på J05/06-laget har imponert på sone- og kretstrening i høst og vinter. Nå er 4 av disse tatt ut på regionslaget og fredag spilte to av de sin første kamp sammen med kretsens beste spillere. (Fra venstre, Marie Svenningsen, Tuva Stubberud, Sarah Stabbetorp og Betina Holm) 

Mosse-laget, Ekholt Ballklubb er et av to lag som representerer kretsen i det som heter regionsserien. Denne serien består av sammensatte lag av de beste spillerne i hele regionen, NFF Østfold, NFF Oslo og NFF Akershus. 

Ekholt, sammen med Trosvik samler de beste jentene i hele kretsen for å gi de en trening- og kamparena å strekke seg etter. Dette er et tilbud utenom alminnelig seriespill i egen klubb og jentene behøver ikke melde overgang. Etter flere treninger gjennom sone og krets har nå 4 av Drivs jenter blitt plukket ut til å være med på regionslaget. 

Utenom langtidsskadde, Marie Svenningsen, så trente de 3 andre sin første økt sist mandag og fredag spilte Sarah Stabbetorp hele kampen, mens Betina Holm fikk en omgang i den første kampen mot Kolbotn. Jentenes hovedtrener, Henning Stubberud, har nå også har fått en assisterende rolle på regionslaget og kunne melde om at jentene klarte seg veldig godt i deres første kamp. Ekholt vant forøvrig 4-2. 

Ekholts hovedtrener er Lars Erik Elven. Han har tidligere hatt flere ulike verv i eliteserieklubben, Sarpsborg 08 og har lang erfaring. 

Drivs trenerteamet har gjort en fremragende jobb med jentene i flere år. Det er veldig moro, først og fremst for jentene, at de nå får flere muligheter til å utfordre seg mot tøffere motstand i flere kretser. 

Driv IL ønsker jentene lykke til!0 Kommentar

Driv IL G19 åpner for prøvespill i november og desember

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Nov 2019

Driv ILs juniorlag har i november og desember åpne treninger og ønsker interesserte spillere velkommen til prøvetrening. 

VIKTIG! Alle spillere må avklare prøvespill med egen klubb.

Vi har ikke lov til å la spillere delta på trening med oss før spillerens klubb har gitt oss skriftlig tillatelse. 

NB: Spillerens forsikring gjelder også kun når vi har fått skriftlig tillatelse.


Ved interesse kontakt en av trenerne 

Kenneth Røkeness: kenneth.rokeness@yahoo.com

Bjørn Ivar Stubberud: ivar-stu@online.no

Vetle Halvorsen: vetle@oslosats.no


For spørsmål kontakt sportslig leder 

Mads Randem: fotball@driv-il.no 


Driv IL Fotball 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline