TINE Fotballskole 2020 - info og påmelding

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Mar 2020

Driv IL arrangerer TINE fotballskole for 9. året på rad og i år tar vi arrangementet et steg videre og introduserer gratis lunsj til alle deltagerne! 

Årets TINE fotballskole går av stabelen uken før skolestart, 10-13 august hver dag kl.10.00-14.00. Fotballskolen koster kr.1265,- og i prisen inngår sekk, t-skjorte, drikkeflaske, fotball, drikke fra Tine hver dag, diplom, is og pølsefest siste dagen. Nytt av året er at alle deltagerne i år får servert lunsj alle dager! Det blir også servert frukt og grønt hver dag. Vi har plass til 100 deltakere. Historisk sett er fotballskolen fullbooket lenge før fristen, så det lønner seg å være tidlig ute. Påmeldingsfristen er 21 juni. 

Link til påmelding: https://www.deltager.no/driv_il_tine_fotballskole_2020_10082020#init  

Dyktige instruktører fra juniorlaget og A-laget er årets trenere og veiledere. 

For spørsmål kontakt sportslig leder for fotballskolen 

Mads Randem

Tlf.95967066

mail: fotball@driv-il.no 


0 Kommentar

Supersøndag 8.mars - A-laget og J05/06 i aksjon på Mjær stadion

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Mar 2020

Søndag spiller A-laget årets første hjemmekamp i det som blir en travel mars-måned. 4 treningskamper skal gjennomføres i tillegg til trening før seriestart 2.påskedag. (Arkivfoto: Bjørn Mikkelsen, Enebakk Avis)  

Med unntak av et par reisende og et par skader mønstrer Randem en slagkraftig tropp. Et par nye fjes er det også, blant annet får Theo Jørgensen konkurranse av nykommer Sigurd Johansen Dynna. Simen Nordhagen har også gjort comeback denne vinteren og får sin re-debut i dag.   

Søndagens motstander er divisjons-kollega, Tune IL og avspark er kl.14.00 på Mjær stadion. 

Tett etterfulgt av A-lagsgutta skal J05/06 i aksjon. Jentene tar i mot Drøbak/Frogn til treningskamp og med noen få unntak er de fleste av jentene friske og raske. 

Hele Bråtenstua vil være åpen, som kiosk og varmestue.

Noen av jentene som vil være i aksjon for 05/06 søndag. (Foto: Henning Stubberud) 

Hele Bråtenstua vil være åpen, som kiosk og varmestue. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline