A-lagets hjemmekamp mot HSV er utsatt

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Aug 2021

A-lagets neste hjemmekamp er utsatt. HSV sliter med store forfall og har bedt om at kampen som skulle vært spilt torsdag 26.august flyttes. Foto: Magne Berg

Dermed blir det spillefri uke for A-laget, noe som kommer beleilig da også de blåkledde har spørsmålstegn bak mange mann. Vemund Garden, Stein Degrum, Theo Jørgensen, Jonas Hov, Sander Røkeness er bare noen av navnene som er tvilsomme eller definitivt ute den kommende uken. Hjemmekampen mot HSV er flyttet til torsdag 14.oktober med kampstart kl.19.00. 

Neste kamp for A-laget er tirsdag 31.august borte mot Lisleby. Neste hjemmekamp er tirsdag 7.september kl.19.00. Da venter Torp på Mjær stadion. 


Driv IL Fotball 0 Kommentar

Seier for begge seniorlagene i serieåpningen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Aug 2021

Begge seniorlagene åpnet sesongen på hjemmebane denne uka og begge lagene fikk en god start. (Arkivfoto: Magne Berg)

(Driv-Ås 2 3-2) A-laget åpnet mandag og tok i mot Ås 2. Hjemmelaget dominerte den første halvtimen og ledet fortjent etter scoringer av Fredrik Skøyum og Marius Nyquist. Det siste kvarteret av omgangen senket de blåkledde seg noe, men gikk til pause med en tomåls ledelse. 

A-laget er best også i 2.omgang, men er slurvete på den siste tredjedelen. Bakover har blåtrøyene god kontroll, men drøye kvarteret før slutt får bortelaget en redusering ut av ingenting. Eirik Haug svarer umiddelbart med en sylfrekk scoring fra skrått hold. Med under ti minutter igjen reduserer gjestene nok en gang. En noe nervøs avslutning på kampen, men vertene står godt og ror i land en fullt fortjent seier. 

Neste hjemmekamp for A-laget er 26.august kl.20.00.

Kampfakta:

Driv-Ås 2 3-2 (2-0)

Mjær stadion, ca 70 tilskuere 

Laget: (4-3-3) 

Matta, Simen, E.Haug, Benjamin, Stein, Preben, Dennis, M.Haug, Nyquist, Vetle, Fredrik. 

Innbyttere: Waleed, Finnerud, Leon 

1-0 Fredrik Skøyum 14 min (Simen)

2-0 Marius Nyquist 24 min (M.Haug) 

2-1 Ås 73 min

3-1 Eirik Haug 75 min (Stein)

3-2 Ås 81 min


(Driv 2-Varteig 4-0)

B-laget fikk en god start på sesongen. Laget bestod hovedsakelig av juniorspillere, fylt på med et par seniorer og guttespillere. 

Christer Finnerud ga hjemmelaget ledelsen halvveis i 1.omgang og stillingen stod seg til pause. I 2.omgang er det kun ett lag på banen. Bortelaget er slitne og kommer seg sjelden over på vertenes halvdel. Etter 65 minutter scorer debutanten, William Hellerud (15) i sin første kamp på seniornivå.                    

Henrik Stubberud fastsetter sluttresultatet til 4-0 med et godt langskudd like før slutt. 

B-lagets neste kamp er borte mot Tistedalen 2 25.august. 


Driv IL Fotball  


0 Kommentar

Dobbel smell for A-laget i generalprøven

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 12. Aug 2021

(Tune-Driv 6-3) Et mareritt av en førsteomgang og en fingerskade på keeper Theo Jørgensen. Dette til tross, Coach Randem er ikke bekymret fire dager før seriestart. Foto: Magne Berg

A-laget besøkte Tune til en siste test før mandagens serieåpning. Hjemmelaget gikk ut i hundre og kjørte over gjestene den første halvtimen. Blåtrøyene sto med lua i hånda og var nest best i det aller meste. Før halvtimen er spilt har laget fra Sarpsborg scoret fire ganger. Det er det fire år siden sist noen gjorde mot A-laget. Vetle Basma utlignet riktignok til 1-1 med et flott langskudd, men ellers var det lite å skrive hjem om. 

Like før pause går vertenes spiss voldsomt inn i en duell med keeper, Theo Jørgensen. Det resulterte i finger ut av ledd og eskorte rett til Kalnes. Jørgensen er etter egne medisinske vurderinger ute i ca 4 uker. 

Driv løfter seg i en 2.omgang som er langt mer jevnspilt. Begge lagene finner veien til nettmaskene to ganger hver. Vetle Basma blir kveldens mann for gjestene, som kvitterer ut 3 scoringer. 

Blåtrøyene manglet flere spillere til kampen og fikk testet bredden i troppen. Verdifulle minutter for mange av spillerne og nykommer, Paul Sinnathamby gjorde seg slett ikke bort i sin omgang på venstrebacken. 

Coach Randem er ikke bekymret få dager før seriestart. - Vi har hatt stigning hele veien, men i dag får vi en smekk mot et godt trent 6.divisjonslag. Gutta har ikke dagen i dag, virker tunge og i tillegg savner vi spesielt Preben Jensen og Mats Haug. De er viktige i presspillet vårt og har en motor som matcher de aller fleste. Jeg regner med at de er klare igjen på mandag fortsetter Randem.  

Stein Arild Degrum og Jonas Hov var også ute med skade, i tillegg måtte Marius Nyquist forlate banen halvveis i første omgang. Randem forventer at samtlige er klare til seriestart mandag. 


Tune-Driv 6-3 (4-1)

Tune kg, ca 20 tilskuere 

Laget: (4-3-3) 

Theo Jørgensen

Simen Nordhagen - Anders Grøholt - Eirik Haug - Dennis Hoel 

Benjamin Røkeness - Matas Jakubonas - Vetle Basma

Christer Finnerud - Marius Nyquist - Vemund Garden


Innbyttere

Fredrik Skøyum

Leon Sandin 

Shane Olsen 

Mathias Hov

Paul Sinnathamby 


1-0 Tune 9 min (straffe)

1-1 Basma 12 min

2-1 Tune 20 min

3-1 Tune 25 min

4-1 Tune 27 min

5-1 Tune 53 min

5-2 Basma 63 min

6-2 Tune 75 min

6-3 Basma 87 min 


0 Kommentar

TINE Fotballskole 2021 - Info

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 8. Aug 2021

Mandag er det endelig klart for årets TINE fotballskole. Her er noe utfyllende info. 

Driv IL arrangerer TINE fotballskole for 10. året på rad! I år som i fjor blir det også gratis lunsj til alle deltagerne hver dag. Det blir også servert frukt og grønt alle dager. 

Dag/Dato: Mandag-torsdag 9-12 august

Tid: 10.00-14.00 hver dag 

Sted: Mjær stadion

Parkering: Nedre plan/ved hallen. Vi ønsker ikke trafikk på øvre plan ved stadion. 

 

Huskeliste: 

  • Fotballsko
  • Leggskinn 
  • Drikkeflaske med navn (pga smittevernhensyn) 

 

Årets TINE fotballskole arrangeres mandag-torsdag, 9-12 august hver dag kl.10.00-14.00. Møt gjerne opp noen minutter før. Alle deltagerne får sekk, t-skjorte, drikkeflaske, fotball, diplom, i tillegg til lunsj og drikke hver dag. Fotballen og diplom blir med hjem på siste dagen. 

Dyktige instruktører fra både guttenes og jentenes juniorlaget og A-laget er årets trenere og veiledere.


Smittevern:

Smittevern og hygiene har naturligvis høy prioritet. Alle deltagere, trenere og ledere skal vaske hendene ved ankomst, før og etter lunsj, ved avreise og naturligvis ved evt toalettbesøk. I tillegg vil antibac benyttes. Foreldre/foresatt som skal oppholde seg rundt stadion er også påkrevd håndvask. 

 

Første dagen: 

Møt opp på Mjær stadion 5-15 minutter før oppstart (kl.10.00) Du vil bli møtt ved inngangen hvor du blir vist til din gruppe. Der gruppen din holder til blir da oppmøtestedet de neste dagene. 

 

Om lunsjen:

Lunsjen er delt inn i 3 perioder av smittevernhensyn.

Kl.11.30

Kl.11.50

Kl.12.10

Lunsjen består av ferske rundstykker med et bredt utvalg av pålegg. Det vil også være glutenfritt brød tilgjengelig. Til drikke serverer vi Litago sjokolademelk hver dag, denne er sukkerfri. 

Siste dagen fyrer vi grillen og alle deltagerne får servert grillpølser. 

 

Vi gleder oss til en uke med masse moro 😊

 

For spørsmål kontakt sportslig leder for fotballskolen 

Mads Randem

Tlf.95967066


0 Kommentar

Solid gjennomkjøring for A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 6. Aug 2021

(Driv-Ørje 5-1) I årets første hjemmekamp var det periodevis klasseforskjell mellom lagene. Fem scoringer av fem forskjellige spillere, og A-laget ser ut til å være i rute før seriestart. (Foto: Magne Berg)

Spesielt første omgang var det stor dominans fra hjemmelagets side. God variasjon i angrepsspillet, bra i gjennvinningsspillet og gjestene fikk knapt låne ballen. Snaue kvarteret var spilt da Anders Grøholt stanget de blå i ledelsen på en corner. Halvveis i omgangen doblet vertene da Preben Jensen stusset inn et frispark fra Benjamin Røkeness. To mål, begge på dødball. 

Ti minutter før pause kom kveldens flotteste angrep, fullt opp av scoring. Etter flere trekk og gode bevegelser får Mats Haug ballen utenfor boksen og banker inn 3-0. 

Den ledelsen holder seg til pause, men den burde absolutt vært større. I tillegg til flere andre sjanser, så traff Vetle Basma treverket og Stein Arild Degrum brant en enorm mulighet fra kloss hold. 

Første kvarteret av 2.omgang fortsetter Driv dominansen, men tar etter hvert foten av pedalen. Bortelaget fra svenskegrensa inviteres noe inn i kampen og tjue minutter før slutt sitter reduseringen etter passivt forsvarsspill fra de blåkledde. 

I en noe rotete avslutning på kampen, så er det hjemmelaget som både orker og evner mest. Først finner Basma en godt plassert Degrum som enkelt kan bredside ballen i nota. På overtid sitter kveldens femte. Basma spilles alene igjennom, keeper redder, men Finnerud plasserer returen kontrollert i hjørnet. 

Alt i alt en solid gjennomkjøring for A-laget. Tirsdag venter Tune i den siste treningskampen før seriestart. Den kampen spilles på Tune kg kl.19.00

Kampfakta:

Driv-Ørje 5-1 (3-0)

Mjær stadion. Ca 50 tilskuere 

Laget: (4-3-3)

Theo Jørgensen 

Simen Nordhagen, Benjamin Røkeness, Anders Grøholt, Vemund Garden

Preben Jensen, Matas Jakubonas, Mats Haug

Sander Røkeness, Vetle Basma, Stein Arild Degrum


Innbyttere:

Marius Nyquist 

Christer Finnerud

Leon Sandin 

Dennis Hoel

Shane Olsen 


1-0 Anders Grøholt 14 min (Benjamin Røkeness)

2-0 Preben Jensen 21 min (Benjamin Røkeness)

3-0 Mats Haug 36 min (Preben Jensen)

3-1 Ørje 70 min

4-1 Stein Arild Degrum 81 min (Vetle Basma)

5-1 Christer Finnerud 90 min (Vetle Basma) 


Driv Fotball menn senior   


0 Kommentar

Driv-jentene skal spille NM-kvalifisering

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Aug 2021

For første gang i historien skal et lag fra Driv IL Fotball spille NM (Norgesmesterskap) 

Torsdag 12.august spiller Driv J05/06 kvalifiseringskamp i J16 NM. Motstander er ingen ringere enn Fredrikstad FK. Vinneren får billett til 1.runde i NM. 

Jentene til Henning Stubberud bruker denne uken godt på forberedelser med treningsleir på Mjær stadion. Her bygges fysisk form og teambuilding før neste ukes kvalik. Jentene skal for øvrig spille i J17 KM serien denne høsten der de kjemper med Østfolds beste lag i kampen om å bli kretsmester. Neste uke starter kampen om å bli Norges beste lag...    

Kampen spilles på Merkur 1 kg i Fredrikstad torsdag 12.august. Avspark kl.19.00. Alle i Driv IL heier på dere! 


0 Kommentar

A-lagets første hjemmekamp på 17 måneder

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Aug 2021

Torsdag spilles det endelig seniorfotball igjen på Mjær stadion. A-laget har startet sesongoppkjøringen og tar imot divisjonskollega Ørje til treningskamp. (Arkivfoto: Magne Berg)

A-lagsgutta fikk testet seg i et par treningskamp før sommerferien. St.hansaften ble det 3-3 borte mot Askim, før de blå tok en ganske så overbevisende seier (5-2) borte mot Mysen i starten av juli. Etter 3 uker sommerferie var det tilbake på treningsfeltet mandag. 

Førstkommende torsdag er det endelig hjemmekamp, for første gang på nesten 1,5 år. Motstander er divisjonskollega Ørje, som spiller i motsatt avdeling kommende høst og forventes å kjempe om opprykk. 

A-laget har denne sesongen sydd sammen en solid stall på 24 mann. Bredden i troppen er bedre enn på mange år, men høstsesongen blir uforutsigbar skal vi tro Coach Randem. - Det er nærmest umulig å vite hva vi kan vente oss fra motstanderne våre denne høsten. Noen lag har ligget i brakk, andre har trent godt igjennom hele perioden uttaler Randem. - Når det gjelder våre gutter så ser det brukbart ut, vi har flere som er i grei form også har vi Degrum som løper for resten fortsetter A-lagstreneren. - Vi har ambisjoner om å kjempe i toppen avslutter Randem.

I tillegg til Ørje spiller også de blå treningskamp mot Tune tirsdag 10.august. Den kampen går i Sarpsborg. 

Her er hjemmekampene til A-laget denne høsten. 

 

mandag16.08.202120.00Driv Ås 2
torsdag26.08.202120.00Driv HSV 2
 
tirsdag07.09.202120.00Driv Torp   
mandag20.09.202120.00Driv Rakkestad 2 
tirsdag05.10.202120.00Driv Trosvik 
 
onsdag20.10.202120.00Driv Rolvsøy 
 

   0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline