A-laget serieåpner på stadion i kveld - siste nytt om troppen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 2. Mai 2019

Våre beste menn serieåpner i kveld og tar imot Spydeberg på Mjær stadion. En rekordlang oppkjøring er ferdig og guttene i blått er klare for å spille om poeng. Her er siste nytt om spillertroppen. 

Keepersituasjonen: Theo Jørgensen blir stadig bedre og har allerede fått gjennomkjøring med to kamper for juniorlaget. Stødig i feltet og på streken, kan bli tryggere med ball i beina. Viktig og god burvokter som også er en trivelig fyr. 

Forsvaret: Har mistet Tobias Korsæth som er ute på ubestemt tid. I tillegg er Joachim Flåten fortsatt ute med skade og Stian Skøyum er litt til og fra pga kveldstudier. Danner et solid stopperpar med Benjamin Røkeness og Anders Grøholt, som har sin styrke i smartness og er dyktige i igangsettingen. Stein Arild Degrum og Vemund Garden er begge omskolert til backer for å utnytte denne posisjonen til et enda bedre angrepsvåpen. Sven Hoff er tilbake og om kroppen holder, så er dette en viktig tilvekst. Yngste Skøyum tar steg og er en god backup i forsvarsrekka. Stian Stubberud er også tilgjengelig innimellom når han har perm fra marinen. 

PS. Waleed Ul-haq signerte mandag og er klar for Driv. Han kommer blant annet fra spill i KFUM og Skeid. 

 

Midtbanen: Eirik Sørsdal er fortsatt svært viktig med sin fysikk og tilstedeværelse. Trener mye alternativt, men er til gjengjeld i svært god form. Fredrik Skøyum er omskolert til anker og har tatt denne rollen meget bra. Matas Jakubonas (18 år) sliter med ryggen og er ute i noen uker. Vetle Basma har det meste og er en enorm motor og drivkraft for A-laget, men det ryktes at Coach vil satse på han i angrepsrekka. Som et resultat av det vil nok Jonas Hov bli flyttet ned i en indreløperposisjon. Mats Haug skadet seg i går, men blir også en viktig bidragsyter med sin fysikk og i utgangspunktet gode venstrebein. 

Mathias Hov er lagets absolutte potet og kan bekle de aller fleste rollene i laget. Han vil også i år være en viktig brikke med sin fightervilje og anvendelighet. Angrepet: Marius Nyquist, lagets toppscorer de to siste sesongene, har startet oppkjøringen godt og vil også i år notere seg for mange målpoeng. Kan avgjøre kamper på egenhånd, men er også blitt dyktigere på å gjøre lagkameratene bedre. Kenneth Rustad er tanksenteret på topp som binder opp et hvert stopperpar og skaper masse plass for kantspillerne. Gir mye og er vond å spille mot, bør score flere mål på dødball i år. Vetle Basma flyttes som ryktes fram i angrepsrekka og har en dødelig høyrefot. Få om noen klarer å stoppe Basma i 1 mot 1 situasjoner. Sean Olsen er inne i sin fjerde sesong på A-laget og ingen tar vare på sjansene sine så godt som Olsen. Målsniken finner veien til nettmaskene hver eneste sesong. I bakhånd finnes også Jørgen Rundhaug som har farten som sin spisskompetanse.    Driv IL Fotball 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline