Mini-Skøyum sin første scoring da A-laget økte tabelledelsen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 23. Aug 2019

(Driv-Skiptvet 4-2) Det var topp mot bunn, men en svak og energiløs andre omgang fra serielederen slapp gjestene inn i kampen. På overtid levnet Marius Skøyum ingen tvil, da han stanget inn sitt første mål for A-laget og sørget samtidig for å øke luken på toppen av tabellen. (Arkivfoto: Magne Berg)

Det startet oppskriftsmessig. Bare sekunder var spilt da Nyquist sendte hjemmelaget foran med sin tiende scoring for sesongen. Få minutter senere bredsider Sørsdal inn kveldens andre mål og alt spillet foregår på bortelagets halvdel. Kvarteret er passert da Nyquist meies ned på vei framover. Utrolig nok slipper synderen unna kortet, men Nyquist må forlate banen med det som ser ut som en kneskade. 

Halve omgangen er passert da Basma spilles fri og lirker inn en komfortabel 3-0 ledelse til blåtrøyene. 

Litt vel komfortabel kanskje, for Skiptvet får være med å leke ved jevne mellomrom. Dårlig press på ballfører gir fri sikt for rødtrøyene til å prikke baller inn i vertenes boks, uten at det blir farligheter av det. Driv skaper noen spredte sjanser, men det blir med 3 mål til pause. 

2.omgangen er direkte svak. Hjemmelaget senker intensiteten og kvaliteten er dårlig. Gjestene prøver seg innimellom, men er upresise på siste tredjedelen. Pasningskvaliteten til de blå er det heller ikke mye å skryte av. Svake mottak, upresise pasninger og dårlige valg florerer. 

Etter timen straffes hjemmelaget. Masse rør i egen boks sørger for at de rødkledde kan pirke inn reduseringen og "Skjetve" øyner et lite håp. 

Det håpet blir mye sterkere snaue kvarteret før slutt. Nok en gang passivt forsvarspill fra Driv og Taraldrud får drømmetreff og murer den i vinkelen. Bortelaget forsøker en sluttspurt, men har ikke mer å komme med. Blåtrøyene skjerper inn defensiven de siste minuttene og på overtid skaffer Røkeness et hjørnespark. Det tar han selv og finner hodet til Marius Skøyum som stanger inn sin første scoring for A-laget og sikrer samtidig 3 poeng til hjemmelaget.  

Til tross for en svak andre omgang, var som alltid poengene det viktigste. A-laget øker ledelsen på toppen av tabellen etter at konkurrentene snublet. 

Neste hjemmekamp er torsdag 29.august hjemme mot Badebyen Drøbak. 


Kampfakta:

Driv-Skiptvet 4-2 (3-0)

Mjær stadion, ca 20 tilskuere 

Laget: (4-3-3) Theo Jørgensen - Stein Arild Degrum, Sven Hoff, Benjamin Røkeness, Vemund Garden - Eirik Sørsdal, Matas Jakubonas, Mats Haug - Jonas Hov, Marius Nyquist, Vetle Basma.   

Innbyttere: Stian Skøyum, Stian Stubberud, Sander Aarnes, Sean Olsen, Christer Finnerud, Marius Skøyum 

 


1-0 Nyquist 1 min (Sørsdal) 

2-0 Sørsdal 7 min (Nyquist)

3-0 Basma 23 min (Røkeness)

3-1 Skiptvet 60 min

3-2 Skiptvet 77 min 

4-2 M. Skøyum 90 min (Røkeness) 


Driv IL Fotball 

    


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline