Driv-Vansjø/Svinndal torsdag 12.september kl.20.15 - siste nytt før opprykkskampen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Sep 2019

Torsdag venter et vaskeekte opprykksdrama da A-laget tar i mot Vansjø/Svinndal. Bortelaget er helt avhengig av å vinne for å holde liv i opprykksdrømmen, mens blåtrøyene med seier vil være klar for neste års 6.divisjon. Dette er kampen du ikke vil gå glipp av.  

Med tre serierunder igjen kan alt avgjøres i morgen. A-laget er ubeseiret siden mai og tok en råsterk seier da de snudde forrige ukes bortekamp mot Drøbak/Frogn. De rødkledde fra Våler har gjort en god sesong og består av godt og blandet, der flere av spillerne har en fortid i høyere divisjoner. I det motsatte oppgjøret i juni vant Driv med 4-1 i det som var en jevnere kamp enn resultatet tilsier.   

Hjemmelaget har en bred tropp å velge i og trenger det i innspurten. Toppscorerne Marius Nyquist og Vetle Basma mister etter all sannsynlighet resten av sesongen etter hver sin kneskade. Stian Skøyum er usikker pga spiker i foten og Joachim Flåten vurderer nå å søke disp til spill for oldboys. Matas Jakubonas (18 år) sliter som alltid med ryggen, men er med i troppen.  

Mathias Hov var tilbake i troppen etter en ankelskade sist, men har nå blitt syk. Kenneth Rustad er som vanlig tilbake når det er hjemmekamp. Det samme er Stian Stubberud som har fått fri fra jobben. Forrige ukes comeback-kid, Jan Fredrik Braathen, klarte seg overraskende bra sist og kvalifiserer for plass i torsdagens tropp.  Billettene selger som varmt hvetebrød, men det er fortsatt noen ledige plasser på hovedtribunen. Møt opp tidlig for å sikre deg best mulig plass til opprykksdrama. 

Driv-Vansjø/Svinndal

Torsdag 12.september

Avspark kl.20.15


Driv IL Fotball    

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline