Ny hjemmekamp mandag - to nye spillere er klare

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 23. Apr 2017

Torsdagens serieåpning er historie og allerede mandag er det klart for ny hjemmekamp for A-laget. Trenerteamet har brukt helgen godt og har rukket både bursdagsfeiring og signering av nye spillere til troppen. (Foto: Magne Berg)

Coach har uttalt seg i svært positivt ordlag om troppen, men redaksjonen vet at det har vært jobbet intenst får å få på plass nye signeringer. Under en hemmelig middag på en av Vågsenterets restauranter ble den første signeringen gjort allerede torsdag. 19 år gamle Dennis Røkeness re-signerer kontrakten han selv terminerte i fjor. Dennis har uttalt at han er klar til dagens trening, men det ryktes at han sliter med å finne fotballskoene. Redaksjonen tipper at skoa fortsatt står på den berømte hylla du satt de på i fjor.

Den andre som har satt sitt navn på papir er Vetle Basma. Den aktive, unge håndballspilleren sier i en kommentar til driv-il.no at han ønsker å bidra så mye han kan. "Jeg er henrykt over å få spille med en så fantastisk gjeng" fortsetter han.

Begge spillerne ventes å være klare til mandagens hjemmekamp. Motstander er Kurer som tok en sterk seier borte mot Nordstrand i serieåpningen.

Kampstart på Mjær stadion er kl.20.15.


Driv IL FotballKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.