A-laget vs Fossum torsdag kl.19.00 på Mjær stadion - siste nytt før kampen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 16. Aug 2017

A-laget kjemper en tøff kamp i bunnen av årets 5.divisjon men viste forrige uke at de kan hamle opp med de fleste da de holdt stand mot serielederen. Torsdag er det duket for hjemmekamp når Fossum kommer på besøk. Her er litt nytt i forkant av kampen. (Foto: Magne Berg)

Richard Hellerud er endelig tilbake i troppen etter vinterens skademareritt. 14 dager i Tyrkia har nok også gjort ekstra godt for spissen som har lovet 15 gode minutter på slutten. Tilbake er også den eneste Svensken som ikke er lett å lure, for han står i buret, Jimmy Ericsson.  

Sørsdal sto over en intensiv treningsøkt mandag for å hvile ryggen, men det medisinske støtteapparatet har god tro på at den tidligere Langhus-gutten blir klar til dyst. -Han ser veldig fin ut, sier lagets spillende fysio, Tobias Korsæth. 

Knut Hovels blå øye ser ikke ut, men det ser heller ikke ut til å stoppe storscoreren fra flere nettkjenninger mot guttene fra Eiksmarka. Om Troy får med seg at det er tidligere kampstart enn vanlig, så blir han også å se i den blå drakta. 

Vi håper også å se deg på stadion i morgen, torsdag kl.19.00.

Kiosken er åpen!


Driv IL FotballKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.