X-files på Hallager kunstgress

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 1. Sep 2017

I en spillemessig ny god kamp hang Driv godt med hele veien. Men tross en rekke målsjanser, noen av dem enorme, ville aldri ballen i mål for Driv. Dermed måtte de hvitkledde reise tomhendte hjem enda en gang. (Arkivfoto: Magne Berg) 

Du tror det ikke før du får se det. Dette var slagordet til en viss tv-serie for noe år tilbake, men slagordet var også beskrivende for det som skjedde på Hallager kunstgress torsdag kveld. De tilreisende supporterne lurer nok fortsatt på hva som skjedde og det hele vil nok forbli et mysterium. Tidligere Driv-profil, Jan Fredrik Braathen, forsøker å oppsummere kampen i stikkordsform. 

5 sek. Driv gir ballen til dagens motstander 

10 min. Richard, kveldens Driv-keeper roper, men Flåten er ballkåt og går i duell med egen keeper. Det ender med en nydelig assist til Nordstrands spiss, 1-0. 

25 min. NS-spiller barberer av det lille som gjenstår av Hovels hockeysveis med knottene. Dommer reagerer ikke. 

29 min. Nyquist med to store sjanser nå, blant annet i nettveggen på åpent mål. Driv har kontroll defensivt.

31 min. Driv med tilbakespill? Dommeren reagerer ikke.

42 min. Mulighet for Driv. Hamnes header over.  54 min. Tobias blir straffet for å rope "går". Denne gangen reagerer dommer, som tydeligvis kommer rett fra årets Grueturnering og regler i barnefotballen. 

57 min. Kjempesjanse! Hovel med frispark like utenfor boksen. Keeper redder med et tigersprang. Driv med flest sjanser til nå. 

62 min. NS kontrer og scorer. 2-0, mot spillets gang. 

70 min. Gigantsjanse, signert Hovel. Avslutningen reddes på streken og returen stryker stolpen. 

75 min. Ny gigantsjanse til Driv, vil ikke ballen kjenne på Nordstrands nettmasker i dag? 

88 min. Kjempemulighet til Driv. Klabb og babb inne i feltet. Klareres på streken til corner. 

89 min. Hamnes heading stryker stolpen. 

90 min. Ballen ute over dødlinja bak Richard, alle reagerer bortsett fra dommeren. En morsom NS-spiller triller kula i mål. 3-0. - Nå rakner det snart, sier Jokke. Dommeren reagerer, gult kort.En ny frustrerende aften, der hverken marginene eller dyktigheten var bra nok inne i 16-meterne. En upåklagelig innsats fra de hvitkledde, som viser en enorm moral i sesong som butter i mot. Nye muligheter neste uke, da kommer Wam-Kam på besøk. Kampstart torsdag 7 september kl.20.15 på stadion. 


Laget: (4-4-2) Richard, Tobias, Flåten, Skøyum, Hamnes (Sean 72 min) Vemund, Troy, Sørsdal, Stein, Nyquist, Hovel. 


1-0 NS 6 min

2-0 NS 62 min

3-0 NS 90+3 min


Driv IL Fotball 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.