Poengtap i nytt overtidsdrama

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 16. Sep 2017

Det vil seg bare ikke for A-laget i år. I det alle trodde Troy hadde sikret uavgjort på overtid, glapp det nok engang. Poengtapet mot Høybråten/Stovner var det femte på overtid denne sesongen. (Foto: Magne Berg)

Etter et jevnt åpningskvarter tar hjemmelaget mer over. En uheldig Flåten setter ballen i eget mål i en presset situasjon. Driv forsøker å svare, men er ikke skarpe nok på siste tredjedel av kunstgresset. Isteden dobler de lyseblå på et frispark like før pause. 

Vertene er det beste laget i åpningen av den andre omgangen, men gjestene henger greit med. Halvveis i omgangen kommer reduseringen. Hovel trer igjennom Vemund som parkerer sinn oppasser og finner nettmaskene. Scoringen endrer kampbildet og bortelaget tar over initiativet. 


Anført av en ung og dynamisk midtbane, med blant annet 16-åringene Matas Jakubonas og Mats Haug skaper de hvitkledde med rød overtrekksvester flere gode muligheter. Vemund er med farten sin en stadig trussel på topp, men det er en ung stopperkjempe som skal få nettsus. 

Like før full tid flyttes Troy fram og danner en angrepskvartett. På overtid vender 18-åringen opp utenfor boksen og banker inn utligningen. Bortelaget er ikke fornøyd og sender alle mann til pumpene for tre poeng. Tre poeng blir også delt ut, men det er ikke til Driv. Fire minutter på overtid kontrer hjemmelaget og setter sitt tredje for kvelden.  

Men til tross for motgangen er det en imponerende lagmoral og guttene ser allerede frem mot torsdagens lokaloppgjør mot Oppegård på stadion. De gulkledde er i desperat poengnød, men vil ikke få noe gratis av de blåkledde. Kampstart torsdag 21 september kl.20.00. 
Høybråten/Stovner-Driv 3-2 (2-0)

Høybråten kunstgress, ca 20 tilskuere 

Laget: (4-4-2) Theo, Tobias, Flåten, Troy, Hamnes (Hoel 46), Stein, Sørsdal, Haug, Skøyum (Sean 74), Hovel (Matas 63), Vemund.  


1-0 H/S 17 min

2-0 H/S 38 min

2-1 Vemund 64 min

2-2 Troy 90+3 min

3-2 H/S 90+4 min


Driv IL Fotball 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.