Før avspark: Driv-Eidsberg 6.juni kl.20.15 på stadion

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 4. Jun 2019

Torsdag tar A-laget i mot Eidsberg til årets 6.serierunde. Guttene ligger for øyeblikket på 2.plass og kjemper om 3 nye poeng i kampen om opprykk. Siste nytt før kampen her. 

En nærmest skadefri tropp er klar og i tillegg er sjøforsvarets, Stian Stubberud tilgjengelig da han er på perm. Joachim Flåten er fortsatt et spørsmålstegn, men det ryktes at han har kjøpt nye sko. Hva slags sko sies det ingenting om. Sven Hoff har tøyer og tøyer, men er nok ikke 100% før til høsten. 

Mats Haug virker til å være på beina og fullførte forrige ukes kamp for juniorlaget. Matas Jakubonas varmer fortsatt benken og har nå søkt NAV om uføretrygd pga ryggproblemene. Jørgen Rundhaug har kastet krykkene, men finner vel en grunn til å ta de frem igjen snart. 

Eidsberg stiller etter rapportene med fullt mannskap, et mannskap som beskrives som et tungt men arbeidsomt lokomotiv. Hvittrøyene fra indre Østfold har spilt jevnt mot samtlige lag så langt, blant annet har de tapt med 1 mål for serieleder Korsgård og slått bunnlaget Skiptvet med 1 mål. Coach Randem er klar på at det blir en tøff kamp. - Eidsberg er et fysisk og ærgjerrig lag som slipper til lite. Vi må forvente oss en lavtliggende motstander som kommer hit for å kontre på oss. Får vi spillet vårt til å sitte, så er jeg optimistisk fortsetter Randem. 

Coach Randem er optimistisk før torsdagens kamp. Foto: Magne Berg. 


Ta turen for å støtte gutta i kampen om 3 nye poeng. 

Avspark torsdag 6.juni kl.20.15.   0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline