Kronet opprykket med storseier i serieavslutningen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 27. Sep 2019

(Driv-Korsgård 8-1) A-laget spilte på alle strengene og rundet av en svært god sesong med en overbevisende seier mot Korsgård. De suverene serievinnerne har dermed vunnet samtlige hjemmekamper i 2019. (Arkivfoto: Magne Berg)

Kampen var avgjort allerede til pause. Marius Nyquist gjorde comeback etter et lengre skadefravær og noterer seg for to raske scoringer halvveis i omgangen. Minutter senere dobler hjemmelaget ledelsen etter scoringer av Vemund Garden og Christer Finnerud.

Like før pause kvitterer Nyquist ut sesongens første hattrick og ved sidebytte leder blåtrøyene med fem.

Nyquist er ikke ferdig for kvelden og fire minutter ut i andre omgang lobber han inn sin fjerde og totalt 14. scoring for sesongen. Timen er passert da Finnerud setter sin andre for kvelden. 16-åringen har tatt flotte steg i sin første seniorsesong denne høsten og viser at det gror godt i klubben.

Med drøye kvarteret igjen å spille kommer kveldens angrep og høydepunkt. En glimrende gjennombruddspasning fra debutanten Leon Sanne Sandin (16 år) finner jevngamle Finnerud på kanten. Han slår et presist innlegg på bakerste, finner Sean Olsen som header rett på keeper, men setter returen i nettmaskene. Olsen scorer alltid minst et mål hver eneste sesong!

Gjestene pynter på resultatet like før slutt da reservekeeper Vemund Garden flukter et frispark opp i vinkelen.

A-laget vinner overbevisende og tar neste sesong fatt på nye utfordringer i divisjonen over.