Dobbel smell for A-laget i generalprøven

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 12. Aug 2021

(Tune-Driv 6-3) Et mareritt av en førsteomgang og en fingerskade på keeper Theo Jørgensen. Dette til tross, Coach Randem er ikke bekymret fire dager før seriestart. Foto: Magne Berg

A-laget besøkte Tune til en siste test før mandagens serieåpning. Hjemmelaget gikk ut i hundre og kjørte over gjestene den første halvtimen. Blåtrøyene sto med lua i hånda og var nest best i det aller meste. Før halvtimen er spilt har laget fra Sarpsborg scoret fire ganger. Det er det fire år siden sist noen gjorde mot A-laget. Vetle Basma utlignet riktignok til 1-1 med et flott langskudd, men ellers var det lite å skrive hjem om.

Like før pause går vertenes spiss voldsomt inn i en duell med keeper, Theo Jørgensen. Det resulterte i finger ut av ledd og eskorte rett til Kalnes. Jørgensen er etter egne medisinske vurderinger ute i ca 4 uker.

Driv løfter seg i en 2.omgang som er langt mer jevnspilt. Begge lagene finner veien til nettmaskene to ganger hver. Vetle Basma blir kveldens mann for gjestene, som kvitterer ut 3 scoringer.

Blåtrøyene manglet flere spillere til kampen og fikk testet bredden i troppen. Verdifulle minutter for mange av spillerne og nykommer, Paul Sinnathamby gjorde seg slett ikke bort i sin omgang på venstrebacken.

Coach Randem er ikke bekymret få dager før seriestart. - Vi har hatt stigning hele veien, men i dag får vi en smekk mot et godt trent 6.divisjonslag. Gutta har ikke dagen i dag, virker tunge og i tillegg savner vi spesielt Preben Jensen og Mats Haug. De er viktige i presspillet vårt og har en motor som matcher de aller fleste. Jeg regner med at de er klare igjen på mandag fortsetter Randem.

Stein Arild Degrum og Jonas Hov var også ute med skade, i tillegg måtte Marius Nyquist forlate banen halvveis i første omgang. Randem forventer at samtlige er klare til seriestart mandag.

Tune-Driv 6-3 (4-1)