Lederen har ordet

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Des 2020

Kjære alle sammen

 

Fotballåret 2020 nærmer seg slutten, et år helt utenom det vanlige.

Det startet som det pleier, med ivrige spillere og trenere ute på matta like etter at nyttårsrakettene hadde lagt seg. Treninger, treningskamper og cuper var på menyen for de aller fleste og alle så frem mot en ny sesong med nye gleder og utfordringer. Utover vinteren preges nyhetsbildet oftere av et virus som jeg tror de fleste følte var på komfortabel avstand, men plutselig den 12.mars var det full stans. De kommende ukene preges av uvisshet, men trenere, lagledere og spillere utviser stor kreativitet med opplegg til alternativ aktivitet og egentrening.

 

4.mai kunne vi åpne anleggene våre igjen og treningene kommer i gang. 1-metersregelen blir et velkjent implementert begrep, men igjen viser dere stor kreativitet både på og utenfor feltet. Nesten samtlige lag er i gang med aktiviteten og det er optimisme i lufta. En snau måned senere kan alle lag, med unntak av senior, gå i gang med normal trening og optimismen øker ytterligere i det sommerferien ankommer. Mange lag holder også aktiviteten gående sommeren igjennom, til stor glede for våre spillere.

 

I midten av august er optimismen på topp da barn og ungdom endelig kan komme i gang med seriekamper. En høst, så nære normalitet vi kunne få skapte den stemningen og aktiviteten som vi ønsker å se på anleggene våre. Nye og uvante retningslinjer fulgte, som alle lags kampverter fulgte opp med bravur. En høst med stor dedikasjon til disse retningslinjene fra samtlige av våre aktører resulterte i NULL registrerte smittetilfeller. Det er jeg både glad og stolt over.

 

Barne- og ungdomsfotballen kom i gang, men seniorene ble stående på sidelinjen hele sesongen. A-laget holdt aktiviteten i gang til slutten av sommeren, men da det ble tydelig at kampene lot vente på seg sluknet siste håp for seniorene. Vi håper sterkt at disse får komme i gang i løpet av neste år under trygge rammer.

 

I skrivende stund er også aktiviteten stengt ned for ungdomsfotballen, men vi tror og håper at dette åpner opp igjen i løpet av januar. Fotballgruppa respekterer og følger retningslinjene som helsemyndigheten til enhver tid anbefaler.

 


Jeg vil takke alle sammen som hver dag stiller opp og legger ned en enorm innsats for alle aktører i Driv IL Fotball. Håper alle legger ballen på hylla og nyter fridagene nå i jula. Det har dere alle fortjent etter en imponerende innsats gjennom dette spesielle året. 

 

Fotballgruppa vil på tampen av et krevende og utfordrende år ønske alle sammen en riktig god jul og samtidig uttrykke drømmer og ønsker om et nytt og bedre 2021.


Sportslig hilsen

Mads Randem Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.