Theo med klister i hanskene da det kladdet for lagkameratene

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 23. Aug 2018

(Driv-Hauketo 2-2) I en kamp som kladdet kom nok en gang A-laget tilbake og reddet poeng i sluttminuttene. Blåtrøyene hadde nok av sjanser til å score flere, men må takke keeper Theo som var banens klart beste. (Arkivfoto: Magne Berg)

Den første halvtimen er jevnspilt uten at noen av lagene klarer å tilrive seg noe initiativ. Hjemmelaget kommer til et par enorme muligheter og blant annet har Sørsdal en kjempesjanse, men avslutningen går utenfor fra kloss hold. De grønnkledde fra Hauketo spiller seg enkelt til noen muligheter, men Theo er solid bakerst.

Halvtimen er passert når Driv tar ledelsen. Et godt hjørnespark fra Benjamin finner hodet til Basma, som stanger vertene i føringen. Bortelaget svarer rett før pause etter en tellefeil og lagene tar pause på 1-1.

Om den første omgangen var rotete, så ble det ikke stort bedre i den andre. Kanskje vinden må ta noe av skylden, men det var lite som stemte for de blåkledde onsdag kveld.

Heldigvis har laget en svært god burvokter bakerst og denne kvelden fikk virkelig Theo bruk for vottene. For selv om det kladdet for lagkameratene hadde ihvertfall lillebror valgt riktig smurning på hanskene. I løpet av kampen har unggutten en rekke kvalifiserte redninger og inngripener.

Ti minutter før slutt er kampen snudd. Et innlegg finner hodet til en grønnkledd som stanger gjestene i ledelsen.

Blåtrøyene gir ikke opp. De gir aldri opp og det har betalt seg flere ganger i årets sesong. Klokka nærmer seg 90 minutter spilt da Benjamin slår nok et hjørnespark. Denne gangen er Vemund først på ballen og lagene er like langt. Driv forsøker seg på en sluttspurt, men må nøye seg med poengdeling for andre gang på rad denne høsten.

Til tross for kun ett poeng, så klatrer A-laget en plass og innehar nå 3.plass med 6 kamper igjen å spille.

Driv-Hauketo 2-2 (1-1)

Mjær stadion, ca 50 tilskuere

Laget: (4-4-2) DRIVBØRSEN av Joachim Tormod Flåten

Theo Jørgensen 8BB - Holder laget inne i kampen med mange sterke redninger. Bedre og bedre.

Dennis Røkeness 6 - Kanskje den beste i forsvarsrekka selv om det skapes mye i mot.

Stian Skøyum 5 - Jobber hardt, våken i mange situasjoner men slipper til for mye.

Benjamin Røkeness 6 - Har 2 assist. Men som de andre, slippes til det mye.

Tobias Korsæth 4 - Duellsterk, men for mange balltap. Byttes tidlig i 2.omgang.

Stein Arild Degrum 4 - Litt usynlig i dag. Blir store avstander og får ikke bidratt mye offensivt.

Vetle Basma 6 - Gir oss 1-0. Vinner mange dueller, men får ikke til mye med ball. Ryker lissa.

Matas Jakubonas 4 - Byttes rett før pause, var nære sitt andre gule. Tøff på midten.

Fredrik Skøyum 5 - Skaper noe offensivt, men uten uttelling. Henger litt etter defensivt.

Eirik Sørsdal 4 - Brenner 2 alene med keeper. Hadde ikke råd til det i dag.

Marius Nyquist 3 - En skygge av seg selv. Hadde trengt en svenske med mer energi i dag

Vemund Garden 6 - Skjer noe når han blir involvert. Sikrer poenget med sin scoring.

Dennis Hoel 4 - Tøff dag for venstrebackene. Hang ikke helt med på tempo.

Kenneth Rustad 5 - Inn for å krige og det gjør han. Burde fått han mer inn i boksen.