Premier League-profil entrer kunstgresset i A-lagets første treningskamp

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 10. Des 2018

Når røyken etter nyttårsrakettene har lagt seg, maten er fortært og de myke gavene er byttet bort så starter A-laget oppkjøringen til en ny sesong. Vinterens treningskamper er spikret og i den første kampen blir det celebert besøk på stadion når Spydeberg kommer på besøk. 

Men med all respekt for våre naboer fra Østfold, så er det ikke de tilreisende som kommer med en profil i troppen. Sant skal sies så har Driv en rekke profiler, selv om disse riktignok heller ofte omtales som bygdeoriginaler. 

Det er kampens dommer, Bobby Madley, som får stjernedrysset denne gangen. Engelskmannen som dømte sin siste Premier League-kamp så sent som i mai i år, har flyttet til Norge og skal lede oppgjøret mellom de to naborivalene på Mjær stadion. Madley har blitt medlem av OFK dommerlaug og dømmer for Abildsø IL.

(Kanskje er det en eller flere i blått som bør frykte rødt når Madley blåser i fløyta?)  

Januar blir en travel måned for blåtrøyene, som i tillegg til treningskamper også skal delta på inneturnering i Aurskoghallen og muligens en miniturnering på Nesodden. Stian Skøyum ser frem til den kalde fine tida. 

- Jeg gleder meg til å bli i enda bedre form og fortsette den fine utviklingen jeg hadde i fjor, uttaler Skøyum til Driv IL på nett. I år tror jeg at jeg skal klare å fullføre 90 minutter, fortsetter stopperkjempen.     

Treningskampen blir den første av flere for A-laget. Avspark onsdag 23.januar kl.19.00 på Mjær stadion. 


Driv IL Fotball      


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.