Driv-jenter tatt ut på regionslaget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 25. Jan 2020

Flere av Drivs spillere på J05/06-laget har imponert på sone- og kretstrening i høst og vinter. Nå er 4 av disse tatt ut på regionslaget og fredag spilte to av de sin første kamp sammen med kretsens beste spillere. (Fra venstre, Marie Svenningsen, Tuva Stubberud, Sarah Stabbetorp og Betina Holm) 

Mosse-laget, Ekholt Ballklubb er et av to lag som representerer kretsen i det som heter regionsserien. Denne serien består av sammensatte lag av de beste spillerne i hele regionen, NFF Østfold, NFF Oslo og NFF Akershus. 

Ekholt, sammen med Trosvik samler de beste jentene i hele kretsen for å gi de en trening- og kamparena å strekke seg etter. Dette er et tilbud utenom alminnelig seriespill i egen klubb og jentene behøver ikke melde overgang. Etter flere treninger gjennom sone og krets har nå 4 av Drivs jenter blitt plukket ut til å være med på regionslaget. 

Utenom langtidsskadde, Marie Svenningsen, så trente de 3 andre sin første økt sist mandag og fredag spilte Sarah Stabbetorp hele kampen, mens Betina Holm fikk en omgang i den første kampen mot Kolbotn. Jentenes hovedtrener, Henning Stubberud, har nå også har fått en assisterende rolle på regionslaget og kunne melde om at jentene klarte seg veldig godt i deres første kamp. Ekholt vant forøvrig 4-2. 

Ekholts hovedtrener er Lars Erik Elven. Han har tidligere hatt flere ulike verv i eliteserieklubben, Sarpsborg 08 og har lang erfaring. 

Drivs trenerteamet har gjort en fremragende jobb med jentene i flere år. Det er veldig moro, først og fremst for jentene, at de nå får flere muligheter til å utfordre seg mot tøffere motstand i flere kretser. 

Driv IL ønsker jentene lykke til!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.