Perlescoring fra Garden sørget for ny hjemmeseier

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Sep 2021

(Driv-Rakkestad II 3-2) To ganger ga hjemmelaget fra seg ledelsen, men Vemund Garden ble matchvinner for blåtrøyene med en perlescoring av de sjeldne. Arkivfoto: Magne Berg

Etter et sterkt bortepoeng i Halden forrige uke var det en optimistisk tropp som jaktet sesongens andre hjemmeseier. Gjestene Rakkestad II stilte med flere spillere fra sitt førstelag i fjerde divisjon og viste seg som en solid motstander for Garden & co.

Tross en litt nølende åpning så var det vertene som kom best i gang. Det høye presset betaler seg og Mats Haug curler ballen i hjørnet med den gode venstrefoten sin. Driv kommer til flere muligheter på overganger, men som tidligere i sesongen er effektiviteten så som så.

20 minutter er spilt da gjestene utligner etter en dødball fra hjemmelaget. Slapt returløp fra blåtrøyenes side gjør at Rakkestad for gode arbeidsvilkår for sin første scoring for kvelden.

Hjemmelaget sliter med å få til etablert spill, men får stadig gode overgangsmuligheter. Minutter før pause omsetter endelig Stein Arild Degrum en av dem og sørger for 2-1 ledelse til pause.

Kaffen er fortsatt varm da bortelaget på ny utligner tidlig i 2.omgang. Dette skal vise seg å bli det siste målet og bortimot den siste målsjansen de hvitkledde får denne kvelden. Driv får laget mer kompakt og har full kontroll defensivt. Dette resulterer i flere gunstige brudd og påfølgende gode angrepsmuligheter.

Timen er passert da Vemund Garden får betalt for intensivt press og banker ballen i mål fra nesten 30 meter. En fantastisk scoring fra 25-åringen.

Hjemmelaget fortsetter å jakte scoring og er klart nærmere sitt fjerde enn det Rakkestad er utligning. Blant annet har Degrum noen gode muligheter, men som tidligere i sesongen er ikke blåtrøyene effektive nok med sjansene sine.

Kampen ebber ut i en fullt fortjent seier til Driv, som klatrer opp til en sjetteplass på tabellen. Neste uke er det ny tur til Halden, før Trosvik venter på stadion tirsdag 5.oktober.

Driv-Rakkestad II 3-2 (2-1)