Poengdeling på grensen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 29. Sep 2021

(Fredrikshald-Driv 4-4) Det svingte begge veier i en fartsfylt og spennende kamp ved Fredriksten festning tirsdag kveld. Til slutt stod begge lagene igjen med ett poeng og det ble bare på grensen til allsang. (Arkivfoto: Magne Berg)

Det startet dårlig for de tilreisende. Mindre enn minuttet var spilt da hjemmelaget tok ledelsen og blåtrøyene startet igjen en bortekamp med en i fleisen. Bortelaget svarer kvarteret ut i omgangen da Vemund Garden skir inn utligningen.

Fredrikshald var et meget godt teknisk lag. Driv lå kompakt og var dyktige i store deler av kampen til å stenge av rommene og fikk gode overgangsmuligheter. Halvtimen er passert da Stein Arild Degrum kommer fri og sender gjestene i ledelsen. Haldenserne svarer like etter og lagene er like langt.

Minutter etter er Degrum igjennom på ny og sender de tilreisende i ledelsen for andre gang denne kvelden. Med sin fjerde scoring for året er han også toppscorer for A-laget.

2.omgang er ikke gammel da vertene svarer. Fredrikshald var effektive i kampen og straffet bortelaget de gangene muligheten bøy seg.

Ti minutter etter pause får blåtrøyene frispark. Brødrene Haug er blitt godt kjent for sin skytelyst og denne gangen gjorde eldstemann Eirik seg klar. Fra nærmere 40 meter banker han ballen "utagbart" ned i hjørnet og Driv leder 4-3.

Timen er spilt da lagene igjen er like langt. En uheldig involvering bakerst sender hjemmelagets Viktor Demiri fri og setter den bak en ellers meget god Sigurd Dynna i Driv-målet.

Den siste halvtimen bølger spillet frem og tilbake. Driv skaper noen gode muligheter, men evner ikke å omsette sjansene i flere scoringer. De siste minuttene tar Fredrikshald over, men uten å skape det helt store.

Kampen ebber ut og Driv tar med seg ett poeng hjem til Ytrebygda.

A-laget skal nå avslutte sesongen med fire hjemmekamper.