Stor suksess på Gruecup!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 28. Aug 2016


Det ble stor bravur og mye moro for våre lag på Grueturneringen. Samtlige lag tok med seg edelt metall hjem og gjorde storeslem i Kirkenær i helgen.

Vi begynner med jenter 13. Etter to jevne kamper, i kvart- og semifinalen tok de med seg gullet hjem etter å ha beseiret Ellingsrud i finalen. Med sifrene 4-2 kunne jentene stolt løfte pokalen over hodet.

Kvartfinale: Driv-Raufoss 2-1

Semifinale: Driv-Sørskogbygda 2-1

Finale: Driv-Ellingsrud 4-2


Jenter 14 tok seg til finale etter en solid seier over Vågå i semifinalen. I finalen ble dessverre Kongsvinger for sterke og vant med knappest mulig margin. Dermed ble det sølv på J14.

Semifinale: Driv-Vågå 3-0

Finale: Driv-Kongsvinger 0-1

(Alle foto: Lill Marita Røkeness)

Gutter 13 stilte med to lag og begge tok seg til semifinale. Der måtte Driv rød gi tapt, mens Driv blå tok seg til finale på flere hjørnespark. I finalen ble Tolga/Vingelen for sterke og tok en overbevisende seier. Driv rød vant en jevn kamp over Vågå, slik at G13 tok med seg både sølv og bronse hjem.

Kvartfinaler: Rød-Alvdal 3-0

Blå-Vaaler 6-1

Semifinaler: Rød-Tolga/Vingelen 1-4

Blå-Vågå 6-4 etter cornere

Bronsefinale: Rød-Vågå 4-3

Finale: Blå-Tolga/Vingelen 1-6


Gutter 14 tok seg greit videre fra kvartfinalen, men i semifinalen ble det jevnt. Etter full tid skilte ingenting lagene og Driv tok seg videre på flere hjørnespark. I finalen feide de all tvil til side og dagens andre gullpokal til Driv var et faktum.

Kvartfinale: Driv-Kongsvinger 5-2

Semifinale: Driv-Alvdal 2-2 (2-6 etter cornere)

Finale: Driv-Rendalen 3-1.


Vi gratulerer til alle lagene med en strålende gjennomført turnering!


Driv IL Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.