Årets siste hjemmekamp søndag kl.15.00 - Kom på kamp!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 22. Okt 2021

Søndag spiller A-laget årets siste seriekamp. Etter en brukbar sesong jakter Drivs beste menn sin tredje strake hjemmeseier og vil dermed sikre 5.plassen, noe som må være godkjent etter opprykket. (Arkivfoto: Magne Berg)

Søndag 24.oktober venter NMBUI på Mjær stadion og kampstart er kl.15.00. Det betyr at du rekker denne hovedretten, før du kan ta en PL-kampen som dessert (les Man Utd-Liverpool)

A-lagstroppen er tilnærmet skadefri og stiller fulltallig.

Kiosken er åpen og vi håper både den og tribunen blir godt besøkt på søndag. Kom på kamp!

Driv IL Fotball

Fotballgruppa søker kioskansvarlig

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 13. Okt 2021

Fotballgruppa i Driv IL vokser og vi har behov for flere personer i styret. I første omgang trenger vi en som vil bidra som kioskansvarlig, men alle som ønsker er hjertelig velkommen til å bidra i styret enten det er med stort eller smått.

Fotballgruppa er Driv ILs største gruppe med over 250 aktive barn og ungdom. All aktivitet i Driv IL er tuftet på frivillighet, der samholdet og bidrag for å skape aktivitet for våre barn og ungdommer er gulroten. I dag består styret av fire personer, der tre av disse også er hovedtrenere for sine respektive lag. Vi har behov for flere som kan bidra!

Kiosken (Bråtenstua) på Mjær stadion holdes åpen på alle kampdager + arrangementer gjennom hele sesongen (april-november) Fotballgruppa søker deg som kan ta ansvaret for driften av ærverdige Bråtenstua. Kioskinntektene hvert år går uavkortet tilbake til utstyr for alle lagene våre.

Oppgaver:

- Liste over kioskvakter. Alle lagene i barne- og ungdomsfotballen har 1-2 ukesvakter i kiosken.

- Varelogistikk i kiosken. Innkjøp av nødvendige varer til kioskdrift.

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 29. Sep 2021

(Fredrikshald-Driv 4-4) Det svingte begge veier i en fartsfylt og spennende kamp ved Fredriksten festning tirsdag kveld. Til slutt stod begge lagene igjen med ett poeng og det ble bare på grensen til allsang. (Arkivfoto: Magne Berg)

Det startet dårlig for de tilreisende. Mindre enn minuttet var spilt da hjemmelaget tok ledelsen og blåtrøyene startet igjen en bortekamp med en i fleisen. Bortelaget svarer kvarteret ut i omgangen da Vemund Garden skir inn utligningen.

Fredrikshald var et meget godt teknisk lag. Driv lå kompakt og var dyktige i store deler av kampen til å stenge av rommene og fikk gode overgangsmuligheter. Halvtimen er passert da Stein Arild Degrum kommer fri og sender gjestene i ledelsen. Haldenserne svarer like etter og lagene er like langt.

Minutter etter er Degrum igjennom på ny og sender de tilreisende i ledelsen for andre gang denne kvelden. Med sin fjerde scoring for året er han også toppscorer for A-laget.

2.omgang er ikke gammel da vertene svarer. Fredrikshald var effektive i kampen og straffet bortelaget de gangene muligheten bøy seg.

Ti minutter etter pause får blåtrøyene frispark. Brødrene Haug er blitt godt kjent for sin skytelyst og denne gangen gjorde eldstemann Eirik seg klar. Fra nærmere 40 meter banker han ballen "utagbart" ned i hjørnet og Driv leder 4-3.

Timen er spilt da lagene igjen er like langt. En uheldig involvering bakerst sender hjemmelagets Viktor Demiri fri og setter den bak en ellers meget god Sigurd Dynna i Driv-målet.

Den siste halvtimen bølger spillet frem og tilbake. Driv skaper noen gode muligheter, men evner ikke å omsette sjansene i flere scoringer. De siste minuttene tar Fredrikshald over, men uten å skape det helt store.

Kampen ebber ut og Driv tar med seg ett poeng hjem til Ytrebygda.

A-laget skal nå avslutte sesongen med fire hjemmekamper.

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 28. Sep 2021

Du har helt sikkert sett «dem». Småløpende rundt i Driv-jakker på Mjær Stadion og Drivplassen. De kan minne litt om nissen med sine store ballnett på ryggen😊

Nå er ikke våre trenere nisser. Sammenligningen vil være en stor undervurdering. Våre trenere er på «jobb» hele året – ikke bare én dag. I tillegg har de sin vanlige fulltidsjobb, som de fleste andre.

Det er solskinnsdager, men også regn, sludd og snø. Og da snakker vi også om været. Likefult skal tilbudet opprettholdes og neste kamp/treningsøkt skal planlegges.

I planleggingen tenker trener ‘n på at alle skal føle trygghet og mestring. Alle skal føle seg sett i løpet av de 90 minuttene man har til rådighet. Og alle foresatte skal føle seg trygge på at nettopp deres barn har det bra. Så kommer sammensetting av lag for jevnbyrdighet i kampene som skal spilles. En tidkrevende kabal som ofte krever kommunikasjon med motstanders trenere, samt studering av tabeller. Taktikken må planlegges og formidles til spillergruppa. Kampen kverner i bakhodet fra dagens første kaffekopp. Så er det kamp!

Noen ganger lykkes det – andre ganger blir det skjevt.

I etterkant kverner kampanalysen i hodet, gjerne hele natten. Hva skal det fokuseres på i øktene frem til neste kamp? – og hvem kommer egentlig på neste trening? Ny purring i Spond….

En fotballtreners inngang er gjerne 20-30 snørrete kids, som i starten er mest opptatt av å lage store hauger av granulatene. De trenger hjelp til å knyte lisser, de vil bli sett, og de har behov for en hjelpende hånd når de snubler i sine egne bein. En herlig, men også til tider frustrerende periode, hvor tålmodigheten blir utfordret😊 Men det tar ikke lang tid før trenerhjerte finner plass til alle sammen. Alle er unike, og alle skal etter hvert finne sine plasser i laget. Og laget skal fungere - både i medgang og motgang. Det tar tid å bygge denne kulturen.

I årene som følger, så fortsetter våre unge håpefulle å snuble. Ikke bare på treninger eller i kamp, men på mange arenaer. De færreste trenere er utdannet pedagoger, men det er en tillit der, som gjør at det er trygt for mange å snakke med nettopp treneren sin. Heldigvis! Noen ganger hjelper det bare å dele sine bekymringer med noen. Og slagord som #sterkeresammen, #viosssammen gir god mening utover det å vinne fotballkamper.

Tusen takk til alle våre trenere, som gjør en fantastisk innsats! Dere er unike!

Perlescoring fra Garden sørget for ny hjemmeseier

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Sep 2021

(Driv-Rakkestad II 3-2) To ganger ga hjemmelaget fra seg ledelsen, men Vemund Garden ble matchvinner for blåtrøyene med en perlescoring av de sjeldne. Arkivfoto: Magne Berg

Etter et sterkt bortepoeng i Halden forrige uke var det en optimistisk tropp som jaktet sesongens andre hjemmeseier. Gjestene Rakkestad II stilte med flere spillere fra sitt førstelag i fjerde divisjon og viste seg som en solid motstander for Garden & co.

Tross en litt nølende åpning så var det vertene som kom best i gang. Det høye presset betaler seg og Mats Haug curler ballen i hjørnet med den gode venstrefoten sin. Driv kommer til flere muligheter på overganger, men som tidligere i sesongen er effektiviteten så som så.

20 minutter er spilt da gjestene utligner etter en dødball fra hjemmelaget. Slapt returløp fra blåtrøyenes side gjør at Rakkestad for gode arbeidsvilkår for sin første scoring for kvelden.

Hjemmelaget sliter med å få til etablert spill, men får stadig gode overgangsmuligheter. Minutter før pause omsetter endelig Stein Arild Degrum en av dem og sørger for 2-1 ledelse til pause.

Kaffen er fortsatt varm da bortelaget på ny utligner tidlig i 2.omgang. Dette skal vise seg å bli det siste målet og bortimot den siste målsjansen de hvitkledde får denne kvelden. Driv får laget mer kompakt og har full kontroll defensivt. Dette resulterer i flere gunstige brudd og påfølgende gode angrepsmuligheter.

Timen er passert da Vemund Garden får betalt for intensivt press og banker ballen i mål fra nesten 30 meter. En fantastisk scoring fra 25-åringen.

Hjemmelaget fortsetter å jakte scoring og er klart nærmere sitt fjerde enn det Rakkestad er utligning. Blant annet har Degrum noen gode muligheter, men som tidligere i sesongen er ikke blåtrøyene effektive nok med sjansene sine.

Kampen ebber ut i en fullt fortjent seier til Driv, som klatrer opp til en sjetteplass på tabellen. Neste uke er det ny tur til Halden, før Trosvik venter på stadion tirsdag 5.oktober.

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 1. Sep 2021

A-laget hang godt med og var nær ved å få med seg poeng borte mot et sterkt Lisleby 2 på tirsdag. Et straffespark og utvisning ti minutter før slutt gjorde jobben vanskelig. Coach Randem satt igjen med blandede følelser etter kampen. (Arkivfoto: Magne Berg)

En fantastisk naturgressbane på sentralidrettsparken i Lisleby var arena for 2.serierunde for A-laget. Flere forfall før kampen skapte hodebry for Randem som til tross for det stablet en god 11`er på bena. Kampen åpnet med et trykk fra bortelaget som skapte flere farlige dødballer innledningsvis. Hjemmelaget hadde det meste av ballen, men Driv fikk flere gode brudd som burde resultert i flere gode målsjanser. Størst mulighet fikk Stein Arild Degrum, men var ikke skarp nok etter et godt innlegg fra Simen Nordhagen.

Vertene skaper et par farlige muligheter og kun en strålende Mathias Hov i buret hindrer ledelse til Fredrikstad-laget.

Lisleby tar over initiativet det siste kvarteret av omgangen, men gjestene står godt og lagene går målløse av banen til pause.

2.omgang åpner tett og jevnt. Lisleby gjorde syv bytter i pausen. Driv hadde kun to mann tilgjengelig på benken. Etter timen spilt får en av hjemmelagets spillere stjernetreff fra 20 meter og banket ballen opp i krysset. Under minuttet senere dobler de gul-grønne etter et flott raid på venstre siden.

Bortelaget forsøker å svare og bytter inn Olsen Brothers. Nei, ikke gutta som vant MGP, men Drivs egen singer-songwriter Sean Olsen og lillebror Shane.

De hvitkledde gjestene jobber seg inn i kampen og Degrum treffer treverket to ganger i tillegg til en annen stor mulighet som ble avverget på mesterlig vis at hjemmelagets keeper. I andre enden av banen fortsetter Hov storspillet i Theo Jørgensens fravær og holder liv i kampen.

Drøye ti minutter før slutt drar Vemund Garden seg inn i boksen og finner nettmaskene via en forsvarer. Reduseringen setter fyr på bortelaget, men flammen slukkes raskt. Etter en ren duell mellom Henrik Stubberud og en Lisleby-spiller peker dommeren på straffemerket. I protestene som fulgte pådro Matas Jakubonas seg sitt andre gule og dermed ble hvittrøyene redusert til ti mann. Straffen ble ekspedert i mål på frekt vis, se her https://www.f-b.no/sjekk-den-lekne-straffevarianten-lisleby-vartet-opp-med/s/5-59-2343302

Med ti mann ble de siste minuttene tunge og to påfølgende scoringer tilfalt hjemmelaget etter et nytt straffespark og en kontring.

Coach Randem satt igjen med blandede følelser etter kampen. - Gutta legger ned en voldsom innsats og følger kampplanen til punkt og prikke. Jeg er veldig fornøyd med det samtlige leverer, men vi lider av få innbyttere som gjør at vi ikke kan svare med friske bein. Når motstanderen kan bytte inn 8 mann blir det tungt fortsetter Randem.

Han håper på at flere er tilbake til neste kamp. - Jeg håper at 2-3 mann er tilbake etter sykdom/jobb/skade, så skal vi stå enda sterkere kampen igjennom. Fortsetter vi med prestasjoner som i dag, så plukker vi rikelige med poeng gjennom høsten. Vi må også gratulerer Lisleby med en godt gjennomført kamp, som vinner fortjent avslutter Randem.

Neste kamp for A-laget er mot serieleder Torp førstkommende mandag på Mjær stadion. Avspark kl.20.00.

Lisleby 2-Driv 5-1 (0-0)

Sentralidrettsanlegget, ca 50 tilskuere

Laget: (4-2-3-1)

Matta, Simen, E. Haug, Benjamin, Leon, Henrik, Matas, Finnerud, Degrum, Fredrik, Nyquist.

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Aug 2021

A-lagets neste hjemmekamp er utsatt. HSV sliter med store forfall og har bedt om at kampen som skulle vært spilt torsdag 26.august flyttes. Foto: Magne Berg

Dermed blir det spillefri uke for A-laget, noe som kommer beleilig da også de blåkledde har spørsmålstegn bak mange mann. Vemund Garden, Stein Degrum, Theo Jørgensen, Jonas Hov, Sander Røkeness er bare noen av navnene som er tvilsomme eller definitivt ute den kommende uken. Hjemmekampen mot HSV er flyttet til torsdag 14.oktober med kampstart kl.19.00.

Neste kamp for A-laget er tirsdag 31.august borte mot Lisleby. Neste hjemmekamp er tirsdag 7.september kl.19.00. Da venter Torp på Mjær stadion.

Seier for begge seniorlagene i serieåpningen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Aug 2021

Begge seniorlagene åpnet sesongen på hjemmebane denne uka og begge lagene fikk en god start. (Arkivfoto: Magne Berg)

(Driv-Ås 2 3-2) A-laget åpnet mandag og tok i mot Ås 2. Hjemmelaget dominerte den første halvtimen og ledet fortjent etter scoringer av Fredrik Skøyum og Marius Nyquist. Det siste kvarteret av omgangen senket de blåkledde seg noe, men gikk til pause med en tomåls ledelse.

A-laget er best også i 2.omgang, men er slurvete på den siste tredjedelen. Bakover har blåtrøyene god kontroll, men drøye kvarteret før slutt får bortelaget en redusering ut av ingenting. Eirik Haug svarer umiddelbart med en sylfrekk scoring fra skrått hold. Med under ti minutter igjen reduserer gjestene nok en gang. En noe nervøs avslutning på kampen, men vertene står godt og ror i land en fullt fortjent seier.

Neste hjemmekamp for A-laget er 26.august kl.20.00.

Kampfakta:

Driv-Ås 2 3-2 (2-0)

Mjær stadion, ca 70 tilskuere

Matta, Simen, E.Haug, Benjamin, Stein, Preben, Dennis, M.Haug, Nyquist, Vetle, Fredrik.

(Driv 2-Varteig 4-0)

B-laget fikk en god start på sesongen. Laget bestod hovedsakelig av juniorspillere, fylt på med et par seniorer og guttespillere.

Christer Finnerud ga hjemmelaget ledelsen halvveis i 1.omgang og stillingen stod seg til pause. I 2.omgang er det kun ett lag på banen. Bortelaget er slitne og kommer seg sjelden over på vertenes halvdel. Etter 65 minutter scorer debutanten, William Hellerud (15) i sin første kamp på seniornivå.

Henrik Stubberud fastsetter sluttresultatet til 4-0 med et godt langskudd like før slutt.

B-lagets neste kamp er borte mot Tistedalen 2 25.august.

Dobbel smell for A-laget i generalprøven

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 12. Aug 2021

(Tune-Driv 6-3) Et mareritt av en førsteomgang og en fingerskade på keeper Theo Jørgensen. Dette til tross, Coach Randem er ikke bekymret fire dager før seriestart. Foto: Magne Berg

A-laget besøkte Tune til en siste test før mandagens serieåpning. Hjemmelaget gikk ut i hundre og kjørte over gjestene den første halvtimen. Blåtrøyene sto med lua i hånda og var nest best i det aller meste. Før halvtimen er spilt har laget fra Sarpsborg scoret fire ganger. Det er det fire år siden sist noen gjorde mot A-laget. Vetle Basma utlignet riktignok til 1-1 med et flott langskudd, men ellers var det lite å skrive hjem om.

Like før pause går vertenes spiss voldsomt inn i en duell med keeper, Theo Jørgensen. Det resulterte i finger ut av ledd og eskorte rett til Kalnes. Jørgensen er etter egne medisinske vurderinger ute i ca 4 uker.

Driv løfter seg i en 2.omgang som er langt mer jevnspilt. Begge lagene finner veien til nettmaskene to ganger hver. Vetle Basma blir kveldens mann for gjestene, som kvitterer ut 3 scoringer.

Blåtrøyene manglet flere spillere til kampen og fikk testet bredden i troppen. Verdifulle minutter for mange av spillerne og nykommer, Paul Sinnathamby gjorde seg slett ikke bort i sin omgang på venstrebacken.

Coach Randem er ikke bekymret få dager før seriestart. - Vi har hatt stigning hele veien, men i dag får vi en smekk mot et godt trent 6.divisjonslag. Gutta har ikke dagen i dag, virker tunge og i tillegg savner vi spesielt Preben Jensen og Mats Haug. De er viktige i presspillet vårt og har en motor som matcher de aller fleste. Jeg regner med at de er klare igjen på mandag fortsetter Randem.

Stein Arild Degrum og Jonas Hov var også ute med skade, i tillegg måtte Marius Nyquist forlate banen halvveis i første omgang. Randem forventer at samtlige er klare til seriestart mandag.

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 8. Aug 2021

Mandag er det endelig klart for årets TINE fotballskole. Her er noe utfyllende info.

Driv IL arrangerer TINE fotballskole for 10. året på rad! I år som i fjor blir det også gratis lunsj til alle deltagerne hver dag. Det blir også servert frukt og grønt alle dager.

Dag/Dato: Mandag-torsdag 9-12 august

Tid: 10.00-14.00 hver dag

Sted: Mjær stadion

Parkering: Nedre plan/ved hallen. Vi ønsker ikke trafikk på øvre plan ved stadion.

Huskeliste:

• Fotballsko
  • Leggskinn
  • Drikkeflaske med navn (pga smittevernhensyn)

Årets TINE fotballskole arrangeres mandag-torsdag, 9-12 august hver dag kl.10.00-14.00. Møt gjerne opp noen minutter før. Alle deltagerne får sekk, t-skjorte, drikkeflaske, fotball, diplom, i tillegg til lunsj og drikke hver dag. Fotballen og diplom blir med hjem på siste dagen.

Dyktige instruktører fra både guttenes og jentenes juniorlaget og A-laget er årets trenere og veiledere.

Smittevern:

Smittevern og hygiene har naturligvis høy prioritet. Alle deltagere, trenere og ledere skal vaske hendene ved ankomst, før og etter lunsj, ved avreise og naturligvis ved evt toalettbesøk. I tillegg vil antibac benyttes. Foreldre/foresatt som skal oppholde seg rundt stadion er også påkrevd håndvask.

Første dagen:

Møt opp på Mjær stadion 5-15 minutter før oppstart (kl.10.00) Du vil bli møtt ved inngangen hvor du blir vist til din gruppe. Der gruppen din holder til blir da oppmøtestedet de neste dagene.

Om lunsjen:

Lunsjen er delt inn i 3 perioder av smittevernhensyn.

Kl.11.30

Kl.11.50

Kl.12.10

Lunsjen består av ferske rundstykker med et bredt utvalg av pålegg. Det vil også være glutenfritt brød tilgjengelig. Til drikke serverer vi Litago sjokolademelk hver dag, denne er sukkerfri.

Siste dagen fyrer vi grillen og alle deltagerne får servert grillpølser.

Vi gleder oss til en uke med masse moro 😊

For spørsmål kontakt sportslig leder for fotballskolen

Mads Randem

Tlf.95967066

Solid gjennomkjøring for A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 6. Aug 2021

(Driv-Ørje 5-1) I årets første hjemmekamp var det periodevis klasseforskjell mellom lagene. Fem scoringer av fem forskjellige spillere, og A-laget ser ut til å være i rute før seriestart. (Foto: Magne Berg)

Spesielt første omgang var det stor dominans fra hjemmelagets side. God variasjon i angrepsspillet, bra i gjennvinningsspillet og gjestene fikk knapt låne ballen. Snaue kvarteret var spilt da Anders Grøholt stanget de blå i ledelsen på en corner. Halvveis i omgangen doblet vertene da Preben Jensen stusset inn et frispark fra Benjamin Røkeness. To mål, begge på dødball.

Ti minutter før pause kom kveldens flotteste angrep, fullt opp av scoring. Etter flere trekk og gode bevegelser får Mats Haug ballen utenfor boksen og banker inn 3-0.

Den ledelsen holder seg til pause, men den burde absolutt vært større. I tillegg til flere andre sjanser, så traff Vetle Basma treverket og Stein Arild Degrum brant en enorm mulighet fra kloss hold.

Første kvarteret av 2.omgang fortsetter Driv dominansen, men tar etter hvert foten av pedalen. Bortelaget fra svenskegrensa inviteres noe inn i kampen og tjue minutter før slutt sitter reduseringen etter passivt forsvarsspill fra de blåkledde.

I en noe rotete avslutning på kampen, så er det hjemmelaget som både orker og evner mest. Først finner Basma en godt plassert Degrum som enkelt kan bredside ballen i nota. På overtid sitter kveldens femte. Basma spilles alene igjennom, keeper redder, men Finnerud plasserer returen kontrollert i hjørnet.

Alt i alt en solid gjennomkjøring for A-laget. Tirsdag venter Tune i den siste treningskampen før seriestart. Den kampen spilles på Tune kg kl.19.00

Shane Olsen

1-0 Anders Grøholt 14 min (Benjamin Røkeness)

2-0 Preben Jensen 21 min (Benjamin Røkeness)

3-0 Mats Haug 36 min (Preben Jensen)

3-1 Ørje 70 min

4-1 Stein Arild Degrum 81 min (Vetle Basma)

5-1 Christer Finnerud 90 min (Vetle Basma)

Driv Fotball menn senior

Driv-jentene skal spille NM-kvalifisering

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Aug 2021

For første gang i historien skal et lag fra Driv IL Fotball spille NM (Norgesmesterskap)

Torsdag 12.august spiller Driv J05/06 kvalifiseringskamp i J16 NM. Motstander er ingen ringere enn Fredrikstad FK. Vinneren får billett til 1.runde i NM.

Jentene til Henning Stubberud bruker denne uken godt på forberedelser med treningsleir på Mjær stadion. Her bygges fysisk form og teambuilding før neste ukes kvalik. Jentene skal for øvrig spille i J17 KM serien denne høsten der de kjemper med Østfolds beste lag i kampen om å bli kretsmester. Neste uke starter kampen om å bli Norges beste lag...

Kampen spilles på Merkur 1 kg i Fredrikstad torsdag 12.august. Avspark kl.19.00. Alle i Driv IL heier på dere!

A-lagets første hjemmekamp på 17 måneder

Torsdag spilles det endelig seniorfotball igjen på Mjær stadion. A-laget har startet sesongoppkjøringen og tar imot divisjonskollega Ørje til treningskamp. (Arkivfoto: Magne Berg)

A-lagsgutta fikk testet seg i et par treningskamp før sommerferien. St.hansaften ble det 3-3 borte mot Askim, før de blå tok en ganske så overbevisende seier (5-2) borte mot Mysen i starten av juli. Etter 3 uker sommerferie var det tilbake på treningsfeltet mandag.

Førstkommende torsdag er det endelig hjemmekamp, for første gang på nesten 1,5 år. Motstander er divisjonskollega Ørje, som spiller i motsatt avdeling kommende høst og forventes å kjempe om opprykk.

A-laget har denne sesongen sydd sammen en solid stall på 24 mann. Bredden i troppen er bedre enn på mange år, men høstsesongen blir uforutsigbar skal vi tro Coach Randem. - Det er nærmest umulig å vite hva vi kan vente oss fra motstanderne våre denne høsten. Noen lag har ligget i brakk, andre har trent godt igjennom hele perioden uttaler Randem. - Når det gjelder våre gutter så ser det brukbart ut, vi har flere som er i grei form også har vi Degrum som løper for resten fortsetter A-lagstreneren. - Vi har ambisjoner om å kjempe i toppen avslutter Randem.

I tillegg til Ørje spiller også de blå treningskamp mot Tune tirsdag 10.august. Den kampen går i Sarpsborg.

Her er hjemmekampene til A-laget denne høsten.